Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Η ομάδα κάνει εξαιρετική δουλειά»

Mane: «Η ομάδα κάνει εξαιρετική δουλειά»

Η Liverpool, πριν από λίγο, επιβλήθηκε με 4-1 της Cardiff στο Anfield και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Sadio Mane, ήταν εκ των πρωταγωνιστών της σημερινής νίκης, καθώς σκόραρε δύο φορές και  «έπιασε» πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Σενεγαλέζος άσσος έσπευσε να μιλήσει για το σημερινό ματς, εκθειάζοντας τη δουλειά των συμπαικτών του: «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε τόσο καλά. Ο Bobby και ο Mo είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους. Αλλά συχνά ο κόσμος μιλάει μόνο για τους τρεις επιθετικούς. Στην ομάδα η δουλειά γίνεται από όλους. Οι υπόλοιποι παίκτες μας διευκολύνουν το έργο και απλά εμείς είμαστε τυχεροί και σκοράρουμε συχνά. Αλλά όλη η ομάδα κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε το ματς και θεωρώ πως παίξαμε καλά, ασχέτως αν πιεστήκαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 2-1. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας είχε προετοιμάσει για ένα σκληρό παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, είμαστε η Liverpool και σε κάθε ματς προσπαθούμε να τηρήσουμε το πλάνο μας και να κερδίζουμε.»

Παράλληλα, ο Mane αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Xherdan Shaqiri,τονίζοντας πως πρόκειται για έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Shaqiri στην ομάδα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ήρθε μόλις φέτος και μοιάζει σαν να είναι χρόνια στην ομάδα. Σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ, σκοράροντας και δίνοντας ασίστ.»

Πλέον, στη Liverpool θα περιμένουν το ματς της Manchester City με την Tottenham το βράδυ της Δευτέρας, για να δουν εάν θα έχουν «συγκάτοικο» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χαρούμενος με τη νίκη και την απόδοση της ομάδας, ο Sadio Mane.
Χαρούμενος με τη νίκη και την απόδοση της ομάδας, ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com