Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεύτερη σερί 4αρα και μόνη στην κορυφή η Liverpool!

Δεύτερη σερί 4αρα και μόνη στην κορυφή η Liverpool!

Έβαλε ξανά 4 γκολ η Liverpool! Αυτή τη φορά ήταν η σειρα της Cardiff να μαζέψει τη μπάλα 4 φορές από τα δίχτυα. Οι Reds είχαν μέτρια απόδοση για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και μέχρι να δεχθούν το γκολ, όμως μετά πήραν φόρα και τελείωσαν το ματς με ένα γκολ του Mane και ένα του Shaqiri, το πρώτο του Ελβετού με τη Liverpool.

Α’ Ημίχρονο:

Εκπλήξεις ξανά στην ενδεκάδα από τον Jürgen Klopp, καθώς βασικός ξεκίνησε ο Alberto Moreno. Αρχηγός και πάλι ο Van Dijk. Με όρεξη ξεκίνησαν το ματς οι Reds και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 9’ άνοιξαν το σκορ με τον Salah! Ο Alexander-Arnold έκανε τη σέντρα, ο Mane και ο Wijnaldum σούταραν πάνω σε σώματα, η μπάλα στρώθηκε στον Salah και ο Φαραώ άνοιξε το σκορ. Δοκάρι στο 13’ για τη Liverpool με τον Van Dijk μετά από εξαιρετική σέντρα του Salah. Ωραία έστρωσε τη μπάλα ο Lallana στον Alexander-Arnold και ο μικρός έκανε το σουτ στο 25, το οποίο όμως έφυγε άουτ. Στο 42’ ο Firmino απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ του έφυγε αρκετά ψηλά. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο άγγιξε το 2-0 η Liverpool με την κεφαλιά του Lallana, την οποία έδιωξε ο αμυντικός της Cardiff πάνω στην γραμμή. Τον Lallana τον βρήκε με εξαιρετική σέντρα ο Moreno. Τον απόλυτο έλεγχο είχαν στα πρώτα 45’ λεπτά οι Reds έχοντας 85% κατοχή, ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν μόνο ένα γκολ.

Β’ Ημίχρονο: 

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Cardiff σκόραρε, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η πρώτη αλλαγή για τους Reds έγινε στο 61’ με τον Shaqiri να παίρνει τη θέση του Lallana. 2-0 για τη Liverpool με ένα πανέμορφο γκολ του Sadio Mane στο 66’! Ο Σενεγαλέζος πήρε τη μπάλα εντός περιοχής από τον Moreno και με ένα πολύ δυνατό πλαϊνό αριστερό σουτ νίκησε τον Etheridge.  Ο μέτριος Firmino αντικαταστάθηκε στο 71’ από τον Milner, ο οποίος πήρε αμέσως και το περιβραχιόνιο από τον Van Dijk. Μείωσε η Cardiff με ένα γκολ του Paterson. Ο Σκωτσέζος σκόραρε με μια προβολή, ο Alisson δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Πραγματικά φθηνό γκολ δέχθηκαν οι Reds, το πρώτο τους στο Anfield μετά τον Φεβρουάριο και το ματς με τη West Ham. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Alexander-Arnold σούταρε από μακριά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Etheridge, καθώς το σουτ του ήταν αδύναμο. Αδύναμο επίσης ένα σουτ του Salah στο 80ο λεπτό. Καθάρισε το ματς η Liverpool στο 85’ με γκολ του Shaqiri! Το πρώτο του με την κόκκινη φανέλα. Ο Salah βρήκε τον Ελβετό μέσα στην περιοχή, εκείνος απέφυγε τον αντίπαλό του και τελείωσε ιδανικά τη φάση με αριστερό πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα βρήκε και τέταρτο γκολ η Liverpool! Salah και Mane συνεργάστηκαν τέλεια στην αντεπίθεση και ο τελευταίος έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Etheridge, για να γράψει το 4-1 για την ομάδα του Klopp. 

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας η Liverpool μετά τη νίκη επί της Cardiff με 4-1. Επόμενο ματς για τους Reds είναι με την Arsenal το επόμενο Σάββατο στις 19:30 ώρα Ελλάδος για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool : Alisson, Van Dijk, Lovren, Moreno, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Lallana (61’ Shaqiri), Fabinho, Firmino (70’ Milner), Salah, Mane  

Cardiff : Etheridge, Bennett, Bamba, Morrison, Manga, Murphy, Paterson, Gunnarsson, Camarasa, Hoilett, Reid

Δύο φορές βρήκε δίχτυα σήμερα ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com