Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μιλάει με Joe Gomez για νέο συμβόλαιο η Liverpool

Μιλάει με Joe Gomez για νέο συμβόλαιο η Liverpool

Θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό ακόμα με το μεγάλο ταλέντο πού λέγεται Joe Gomez.

Βασικός και αναντικατάστατος είναι τη φετινή σεζόν για τη Liverpool ο Joe Gomez και πρέπει να ανταμειφθεί για τις φετινές εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα.

Οι Reds έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του 21χρονου αμυντικού για την υπογραφή νέου συμβολαίου και αν και είναι σε πολύ αρχικό στάδιο δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Ο διεθνής στόπερ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Liverpool. Το πιο σημαντικό, είναι πως και η πλευρά του παίκτη, αλλά και η Liverpool επιθυμούν να ανανεωθεί το συμβόλαιο και να παραμείνει ο Άγγλος για πολλά ακόμη χρόνια στο Anfield.

Ο Joe δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις μόνο με την κόκκινη φανέλα, αλλά και με εκείνη της Εθνικής Αγγλίας, όπου και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Με τους Reds φέτος έχει ξεκινήσει και ως δεξιός μπακ και ήταν αρκετά θετικός κόντρα σε Manchester City και Huddersfield.

Αποκτήθηκε από την Charlton το καλοκαίρι του 2015 και από τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να καθιωρωθεί στην αρχική ενδεκάδα των Reds.

Το liverpool.gr σας είχε ενημερώσει για το νέο συμβόλαιο του Joe Gomez από τις αρχές Σεπτέμβρη.. Μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σε συζητήσεις με τον Joe Gomez για νέο συμβόλαιο η Liverpool!

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com