Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rio Ferdinard: “ Η Liverpool είναι η μόνη κύρια αντίπαλος της City ”

Rio Ferdinard: “ Η Liverpool είναι η μόνη κύρια αντίπαλος της City ”

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United, πιστεύει ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του και στην Liverpool, με αποτέλεσμα η δεύτερη να αποτελεί την μοναδική διεκδικήτρια ομάδα του Πρωταθλήματος από την Manchester City!
Μετά από 9 αγώνες στην Premier League, η Liverpool βρίσκεται με την City στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η United βρίσκεται στη 10η θέση.
Πέρυσι η ομάδα του Ferdinand είχε κατακτήσει τη 2η θέση πίσω από τη City, αλλά σχετικά κοντά στη βαθμολογία, ενώ η Liverpool κατέλαβε τελικά την 4η θέση και με 25 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια!
Αυτή τη σαιζόν ωστόσο, η Liverpool δείχνει να διεκδικεί με αξιώσεις το στέμμα της Πρωταθλήτριας, ενώ η United παλεύει για συνέπεια στην απόδοση της σε κάθε αγωνιστική.
Μιλώντας λοιπόν στο BT Sport μετά τη νίκη με 4-0 των Reds επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Ferdinand εξέφρασε την απογοήτευση του για το αρνητικό κλίμα που υπάρχει αυτή την περίοδο στο Old Trafford σε σχέση με αυτό του Anfield.
«Η Liverpool είναι μια ομάδα με αυτοπεποίθηση, που ο manager της κερδίζει από αυτό και το επιστρέφει στην ομάδα, δίνοντας τους περισσότερη αυτοπεποίθηση με το να τους συγχαίρει για την καλή τους απόδοση.» είπε ο Ferdinand.
«Από την άλλη μεριά, ο Mourinho είναι διαφορετικός και υπάρχει μια τεράστια αντίθεση.»
«Είναι υπέροχο να ακούς έναν manager να συγχαίρει τους παίκτες του και να φαίνεται ειλικρινά ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος για τις αποδόσεις που προσπαθούν οι παίκτες γι αυτόν.» ολοκλήρωσε.

Καλή άποψη για τη φετινή Liverpool έχει ο Ferdinard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com