Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini: «Να με θυμούνται ως κάτι ξεχωριστό στην ιστορία της Liverpool»

Gini: «Να με θυμούνται ως κάτι ξεχωριστό στην ιστορία της Liverpool»

Αυτά ήταν τα σχόλια του Gini Wijnaldum για το χθεσινό παιχνίδι.

Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα στο site της PFA (Professionals’ Football Association) o Gini Wijnaldum.

Ο μέσος της Liverpool ερωτήθηκε και μίλησε για ένα ενδιαφέρον εύρος θεμάτων, και συγκεκριμένα για τους στόχους της ομάδας μας, τους προσωπικούς του στόχους, καθώς και ορισμένα χαρακτηριστικά του Jurgen Klopp ως προπονητή.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

  • Για την ομάδα και τους στόχους της:

«Έχουμε προκριθεί δύο συνεχόμενες σεζόν στο Champions League και έχουμε φτάσει σε έναν μεγάλο τελικό, όμως θέλουμε περισσότερα.»

«Όλοι λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε κάτι και εμείς οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Ελπίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε.»

  • Για το πώς θέλει να τον θυμάται ο κόσμος αφότου αποχωρήσει:

«Θέλεις να είσαι σε θέση να κοιτάς πίσω και να αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος της σπουδαίας ιστορίας της Liverpool – κέρδισε κάτι και ο κόσμος θα σε θυμάται για πάντα.»

«Θέλω να με θυμούνται σαν έναν παίκτη της Liverpool ο οποίος ήταν μέρος κάτι ξεχωριστού.»

  • Για τον Klopp;

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά παρόμοιος με τον Louis van Gaal. Ζητά πολλά από τους παίκτες. Δεν είναι πάντα εύκολο όταν ο προπονητής είναι τόσο κυρίαρχος και μπορεί να βλέπει τα πάντα.»

«Όμως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος πού και οι δύο τα κάνουν αυτά: Θέλουν να σε κάνουν καλύτερο. Αν το κρατήσεις αυτό στο μυαλό σου, μπορείς να το αντιμετωπίσεις.»

«Αν σκέφτεσαι ότι ‘πάντα θέλει να πει κάτι για μένα’, τότε μπορεί να γίνει δύσκολη (η συμβίωση με τον προπονητή). Πάντα έχω το σκεπτικό ότι και οι δύο αυτοί προπονητές ήθελαν να με βοηθήσουν.»

«Έχω καλή σχέση μαζί του. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μπορεί να γίνει σκληρός, καθώς πάντα σού λέει αυτό που σκέφτεται. Όμως είναι ειλικρινής και μου αρέσει αυτό.»

«Δεν είναι ότι σε κάνει επίτηδες να νιώσεις άσχημα ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σκληρός, όμως από την άλλη κρατά πάντα ψηλά την αυτοπεποίθησή σου.»

Ο Gini έκλεισε τις δηλώσεις του για τον Klopp ως εξής;

«Λέει ότι τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Θυμάμαι ότι στο παιχνίδι με τη Leicester έκανα ένα λάθος πού οδήγησε σε γκολ. Δεν ήταν θυμωμένος με το λάθος μου, αλλά με την αντίδρασή μου μετά από αυτό. Θεώρησε ότι με απασχολούσε για ώρα, ενώ έπρεπε να το αφήσω πίσω μου.»

O Gini Wijnaldum με τον Klopp.
O Gini Wijnaldum με τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com