Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sold out απόψε το Anfield – αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας

Sold out απόψε το Anfield – αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας

Κατάμεστο θα είναι απόψε το βράδυ το Anfield για την αναμέτρηση της Liverpool με τον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Οι Reds ανακοίνωσαν επίσημα, πως υπάρχει sold out για τον αποψινό αγώνα και όσοι φίλαθλοι δεν έχουν εισιτήριο θα ήταν καλύτερο να μην έρθουν στο γήπεδο.

Στις κερκιδές θα βρεθούν μόνο οπαδοί των Reds, διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τιμωρηθεί με απαγορεύση εισόδου από την Uefa. Η τιμωρία τους υποβλήθηκε για την είσβολή στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Red Bull Salzburg για τα προκριματικά του Champions League.

Πάντως, παρά την απαγόρευση υπάρχουν φόβοι πως οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο, όπως έκαναν και στο Parc des Princes. Τότε, περίπου 1.000 οπαδοί του Αστέρα κατάφεραν να μπουν στο γήπεδό, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν εισητήρια. Φυσικά κατόρθωσαν να μπουν μαζί με τους οπαδούς της Paris Saint-Germain.

Η Liverpool δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι ανάλογο και γι’ αυτό το λογό θα υπάρξουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις και στο Anfield, αλλά και στην πολή από το απόγευμα.

Στη θύρα των φιλοξενουμένων θα βρεθούν παιδιά ηλικίας 17-21 ετών, τα οποία ως τώρα δεν είχαν καταφέρει να βρεθούν σε άλλο Ευρωπαϊκό αγώνα.

Sold out απόψε το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com