Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε την αλλαγή προσέγγισης ο Klopp

Εξήγησε την αλλαγή προσέγγισης ο Klopp

Από την πρώτη κίολας αγωνιστική η Liverpool έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδο και πολύ πιο συγκεντρωμένο στα αμυντικά του καθήκοντα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Αυτό προσπάθησε να εξηγήσει ο προπονητής της ομάδας, Jürgen Klopp.

“ Είναι η ανάπτυξη και πρέπει να το κάνουμε. Βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο. Προχθες κερδίζαμε με 0-1 και μετά αμυνθήκαμε πολύ καλά. ”

“ Πέρυσι το μεγάλο μας πλεονέκτημα ήταν η πίεση ψηλά και υπήρχαν φορές που ο αντίπαλος δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο. ”

“ Είναι όπως ένας σκύλος. Αν δεν του δώσεις το αγαπημένο του παιχνίδι και του πετάξεις ένα άλλο, τότε θα πει ότι δεν το θέλω και προτιμώ το άλλο. Κάπως έτσι είναι και με τις τακτικές μας. ”

“ Έτσι συμβαίνει η ανάπτυξη. Βήμα βήμα. Τώρα πρέπει να γίνουμε καλύτερη στην πίεση του κέντρου. Δεν ήμασταν κακοί με τη Huddersfield, αλλά μπορούμε να το κάνουμε και καλύτερα. ”

“ Το πρόβλημά μας είναι κυρίως όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια. Δεν έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αλλά θυμάμαι τουλάχιστον 6 περιπτώσεις, στις οποίες θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Πρέπει απλά να δώσουμε την πάσα στη σωστή στιγμή. ”

“ Αρκετές φορές επιχειρήσαμε την πάσα και δεν πέρασε ή σταμάτησε σε κάποιο πόδι. Δεν ήταν καλή η ανάπτυξη μας σε αυτό το παιχνίδι, όμως η βελτίωση θα έρθει σταδιακά. Πρέπει να είσαι οργανωμένος και να μπορείς να δημιουργήσεις. ”

Ο Klopp εξήγησε την τακτική αλλαγή της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com