Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γι’ αυτό ζήτησε συγγνώμη ο Jurgen

Γι’ αυτό ζήτησε συγγνώμη ο Jurgen

Το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους Reds να παίρνουν μια τυχερή αλλά συνάμα σημαντική νίκη, όπως παραδέχτηκε ο Jurgen Klopp. Στάθηκε στην έλλειψη φαντασίας στη τελική πάσα, καθώς και στη δυσκολία που αντιμετώπισε, στο να αποκρυπτογραφήσει την ομάδα τού David Wagner.

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ακόμα και αν κερδίσαμε με 1-0. Για εμένα, μπορούσαμε να σκοράρουμε σε πέντε, έξι, εφτά περιπτώσεις εύκολα τέρματα, με μία καλύτερη πάσα. Μία καλύτερη πάσα. Ειδικά απ’ το 80’ και μετά».

«Στο τελευταίο μας παιχνίδι, ήταν εύκολο να εξηγήσουμε τα δυνατά σημεία της Manchester City. Είναι όμως περισσότερο δύσκολο να εξηγήσουμε της Huddlesfield, η οποία προφανώς και έχει».

Λάτρης του παιχνιδιού και με περίσσια σεβασμού στο πρόσωπο οποιουδήποτε αντιπάλου, εξήγησε το λόγο που απολογήθηκε στον Wagner, μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη ζεστή μεταξύ τους χειραψία:

«Η Huddersfield τα πήγε αρκετά καλά, έπρεπε να παλέψουμε και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Αλλά μετά το παιχνίδι του ζήτησα συγγνώμη, όταν και δώσαμε τα χέρια, επειδή σταθήκαμε λίγο περισσότερο τυχεροί».

Τέλος, εξέφρασε τη πεποίθησή του για βελτίωση, καθώς ακολουθούν σημαντικές δοκιμασίες με Ερυθρό Αστέρα και  Cardiff City, σε Champions και Premier League αντίστοιχα.

«Περιμένω από εμάς να τα πάμε καλύτερα. Να γίνουμε “σοφότεροι” στην απόδοση και όχι τόσο στο αποτέλεσμα. Θα τα καταφέρουμε, είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό».

Άριστες οι σχέσεις μεταξύ των δύο τεχνικών
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com