Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Καλό αποτέλεσμα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ”

Klopp: “ Καλό αποτέλεσμα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ”

Την έβδομη της νίκη πέτυχε στη φετινή Premier League το Σάββατο η Liverpool κόντρα στη Huddersfield και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Ο Jürgen Klopp μετά το ματς έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις.

Ο Γερμανός ήταν χαρούμενος με τη νίκη και τη βαθμολογική θέση της ομάδας, όμως τόνισε πως μπορούν οι Reds να βελτιωθούν.

“ Το αποτέλεσμα ήταν καλό. Ήξερα ότι μετά τη διακοπή θα ήταν δύσκολα. Δεν είμαι νευριασμένος, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. ”

“ Ήταν και η Huddersfield καλή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχουμε προσδοκίες από τους εαυτούς μας και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα το προσπαθήσουμε ξανά. ”

“ Έχουμε βάλει πολύ καλές βάσεις ως τώρα. Έχουμε 23 πόντους. Δεν νομίζω ότι ποτέ είχα τόσους μετά από 9 παιχνίδια. Επίσης, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Οπότε, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε, για να βελτιωθούμε. ”

“ Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κερδίζω τα μέτρια παιχνίδια. Αυτό είναι πραγματικότητα. ”

“ Ο μόνος τρόπος να κερδίσεις τρόπαια είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια. Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα νίκες με έναν καλύτερο τρόπο, αλλά θα τη δεχθώ και τη σημερινή (χθεσινή). Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση μας. Η Huddersfield δεν είναι κακή ομάδα και δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. ”

Μια ακόμη νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com