Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν έχουμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας ως τώρα ”

Klopp: “ Δεν έχουμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας ως τώρα ”

Αυτό ήταν το σημερινό injury update του Klopp.

Επιστρέφουν στη δράση σήμερα το απόγευμα οι Reds και ο Jürgen Klopp ενόψει του αγώνα με τη Huddersfield έκανε δηλώσεια για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας του.

“ Θέλαμε φέτος να γίνουμε πιο δυνατοί αμυντικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφερόμαστε για την επίθεση. Βρισκόμαστε ακόμα σε περιόδο προσαρμογής και αυτό είναι λογικό. Μαθαίνουμε νέα πράγματα. ”

“ Έχουμε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Απλά δεν έχουμε σκοράρει πολύ. Δεν είναι ότι δεν δημιουργούμε φάσεις, απλά δεν τις τελειώνουμε όπως κάναμε πέρυσι. Δεν τις έχουμε αξιοποιήσει μέχρι στιγμής. ”

“ Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Έχουμε καλά αποτελέσματα ως τώρα. Έχουμε σκοράρει και γκολ και μπορούμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί. ”

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας ο Klopp ανέφερε : 

“ Ότι έχουμε κάνει ως τώρα στην άμυνα το χρωστάμε σε ολόκληρη την ομάδα. Δεν δεχόμαστε σουτ γενικά. Δεν είναι ότι σουτάρουν οι αντίπαλοί μας συνέχεια και ο Alisson κάνει τρομερές αποκρούσεις. ”

“ Δεν αφήνουμε τον αντίπαλο να σουτάρει. Αυτό είναι καλό. Τώρα πρέπει να βελτιώσουμε και το παιχνίδι μας. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορούμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.”

“ Στο πρώτο μέρος της σεζόν μπαίνουν απλά οι βάσεις για την συνέχεια. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα και τώρα πρέπει να συνέχισουμε. Ας ξεκινήσουμε από τον αγώνα με τη Huddersfield. ”

Νίκησαν πέρυσι τη Huddersfield οι παίκτες του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com