Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άσκησε ξανά κριτική στο Nations League ο Klopp

Άσκησε ξανά κριτική στο Nations League ο Klopp

Μετά το παιχνίδι με την Manchester City, δηλαδή το τελευταίο της Liverpool πριν τη διακοπή ο Jürgen Klopp είχε ασκήσει για πρώτη φορά κριτική στη διοργάνωση της Uefa, το Nations League.

Ο Γερμανός το είχε χαρακτηρίσει ανούσια διοργάνωση και η άποψή του δεν άλλαξε ούτε στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

“ Όλοι σας οι δημοσιογράφοι σχολιάσατε πολύ τις δηλώσεις μου για το Nations League. Είπατε πραγματικά πάρα πολλά. ”

“ Πιστεύουν ότι τώρα υπάρχουν κανονικά παιχνίδια και πιο ισχυροί αντίπαλοι, εφόσον δεν είναι πλέον φιλικά. Ίσως κάποιοι θέλουν να βλέπουν τον Joshua να μάχεται κάθε δύο ημέρες. Αυτό είναι αδύνατον. ”

“ Στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο η καλοκαιρινή διακοπή είναι σχεδόν μεγαλύτερη από τη σεζόν. Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι παρόμοια. ”

“ Το ποδόσφαιρο, επειδή τους ενδιαφέρει όλους είναι διαφορετικό. Μπορείς να προβιβαστείς και να υποβιβαστείς. Έχουμε μεγάλες διοργανώσεις. Για παράδειγμα, όταν η Ουαλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία και διεκδικούν κάτι, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι διαφορετική. ”

“ Θέλουμε όπερα κάθε νύχτα ή κάθε δύο μήνες; Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί. ”

“ Μου αρέσει η διοργάνωση, αλλά κάποιος νομίζω πως πρέπει να κάνει πίσω και να καταλάβει πως είναι παίκτες. Θέλει να το βλέπει ο κόσμος, αλλά αν δεν αποδώσουν οι παίκτες υπάρχει γκρίνια. Πως θα γίνει να παίζουν καλά οι παίκτες; ”

Δεν αρέσει καθόλου το Nations League στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com