Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Huddersfield – Liverpool (preview)

Huddersfield – Liverpool (preview)

H Huddersfield επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την κακή στιγμή της Liverpool

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων οι Reds επιστρέφουν στη δράση και αντιμετωπίζουν την Huddersfield εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται από την πρώτη αγωνιστική. Μόνο που πλέον βρίσκεται μαζί της και η Chelsea και η City. Το πρόβλημα των Reds δεν είναι η συγκατοίκηση στην κορυφή, αλλά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Στη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών υπήρξαν πολλά προβλήματα για τους παίκτες του Jürgen Klopp. Ο Mohamed Salah τραυματίστηκε σε αγώνα της Αιγύπτου, όμως δεν ήταν σοβαρό και θα αγωνιστεί κανονικά αύριο. Ο Sadio Mane έσπασε τον αριστερό του αντίχειρα, υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει αμφίβολος το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Naby Keita θα παραμείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο James Milner κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του σε χρόνο ρεκόρ και αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο του John Smith Stadium το απόγευμα του Σαββάτου. Πανέτοιμος είναι ο Virgil Van Dijk, καθώς έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση της Πέμπτης, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι οι Alex Oxlade-Chamberlain και Rhian Brewster.

Ο Oxlade-Chamberlain από χθες έχει ξεκινήσει τρέξιμο.

Δεν είναι βέβαια η μόνη η Liverpool, που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς και η Huddersfield θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Tommy Smith, Terrence Kongolo και Danny Williams.

Οι Terries βρίσκονται στην 18η θέση και έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα. Έχουν 3 βαθμούς και όλοι έχουν προέλθει από ισοπαλίες. Καμία νίκη ως τώρα για την ομάδα του Wagnar.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Αγνόει τη νίκη η Huddersfield στα τελευταία 12 παιχνίδια κόντρα στους Reds.
  • Μόλις ένα σουτ στην εστία δέχθηκε η Liverpool πέρυσι από τη Huddersfield.
  • Μια νίκη χρειάζεται η ομάδα του Klopp, για να φτάσει τις 200 εκτός έδρας στην εποχή της Premier League.
  • Η Liverpool δεν έχει κερδίσει τα τελευταία της 6 ματς με ομάδες, που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.
  • Χωρίς γκολ ο Mo Salah στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια.
  • Ο Wangnar ψάχνει τη νίκη νούμερο 50 με τη Huddersfield.
Huddersfield vs Liverpool
Huddersfield vs Liverpool αυρίο στις 19:30.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com