Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για τον Alberto Moreno η Arsenal

Ενδιαφέρεται για τον Alberto Moreno η Arsenal

Ο Alberto Moreno ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Anfield στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του με τους Reds ολοκληρώνεται και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και ήδη παρακολουθεί την περίπτωσή του είναι η Arsenal, λόγω του Unai Emery. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Moreno από την κοινή τους θητεία στη Sevilla και έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις δυνατότητές του.

Οι Gunners ψάχνουν παίκτη στη θέση του αριστερού μπακ, καθώς ο Emery δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Kolasinac και έχει βασικό από την αρχή της σεζόν τον 32χρονο Nacho Monreal.

Η Arsenal ενδιαφέρεται για τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα κυρίως επειδή θα μείνει ελεύθερος και έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Premier League.

Ο πρώην παίκτης της Sevilla ναι μεν έχει αρκετές παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα, όπως η La Liga και η Premier League, όμως ποτέ δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ο Moreno θα μείνει στη Liverpool μέχρι το καλοκαίρι και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Το ενδεχόμενο να πωληθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν φαντάζει πιθανό. Ο Adam Lewis από την ακαδημία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Ισπανού.

Στο στόχαστρο της Arsenal ο Moreno.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com