Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Μια με δύο απουσίες θα έχουμε το Σάββατο ”

Klopp: “ Μια με δύο απουσίες θα έχουμε το Σάββατο ”

Ο Jurgen Klopp μίλησε για την ψυχολογία πού είχε η ομάδα όταν την ανέλαβε.

Αρκετά προβλήματα τραυματισμάτων αντιμετωπίζει η Liverpool και αυτό το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Liverpoolfc.com και ο προπονητής της ομάδας, Jürgen Klopp.

“ Πριν από δύο εβδομάδες όλοι ήταν ευχαριστημένοι, διότι όλοι μας οι παίκτες ήταν καλά. Τώρα ορισμένοι δεν είναι διαθέσιμοι, λόγω τραυματισμών. Αυτή είναι η κατάσταση και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. ”

“ Στην τελική, σίγουρα θα έχουμε μια πολύ δυνατή ενδεκάδα στον αγώνα με τη Huddersfield και θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από το παιχνίδι. ”

“ Καταλαβαίνω πως θέλετε να μάθετε, αλλά εγώ ποτέ δεν μαθαίνω για τους τραυματισμούς άλλων ομάδων. Οπότε γιατί να μιλήσω εγώ για τους τραυματισμούς; Θα προσπαθήσουμε να έχουμε όλους μας τους παίκτες. ”

“ Πιθανότατα θα μας λείψουν ένας ή δύο παίκτες από το παιχνίδι το Σαββάτου. Θα κάνουμε τα πάντα στο χορτάρι. ”

Για τον Adam Lallana ο Klopp ανέφερε :

“ Βέβαια είναι έτοιμος. Μοιάζει πραγματικά σε τρομερή κατάσταση στην προπόνηση. Λατρεύει το ποδόσφαιρο. Είναι τόσο όμορφο να τον βλέπεις. ”

“ Θα δούμε πως θα το κάνουμε. Κανείς δεν γνωρίζει για πόσο μπορεί να αγωνιστεί. Ούτε καν ο ίδιος. Εμείς θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί με αυτή την κατάσταση. ”

“ Στο παρελθόν έγιναν ορισμένα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε. Τώρα όμως είναι καλά και αυτό είναι που έχει σημασία. ”

Μίλησε και για τον Lallana ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com