Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανονικά προπονήθηκαν οι Salah και Van Dijk!

Κανονικά προπονήθηκαν οι Salah και Van Dijk!

Και τυπικά έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Huddersfield είναι ο Mohamed Salah, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Liverpool στο Melwood το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Φαραώ αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση της Αιγύπτου με την Ζουαζιλάνδη την προηγούμενη Παρασκευή. Τελικά, δεν ήταν κάτι το σοβαρό και ο Mo δεν θα χρειαστεί να χάσει κάποιον αγώνα των Reds.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Virgil Van Dijk και αυτό σημαίνει, πως και εκείνος θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Ο Ολλανδός δεν χτύπησε με την Εθνική του, όμως έχει ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό δεν είναι αρκετό, όμως για να κρατήσει τον Virgil εκτός προπονήσεων και εκτός αγώνων.

Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως και οι δύο άσοι έβγαλαν το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα. Ο Salah και ο Van Dijk θα πάρουν φανέλα βασικού το Σάββατο.

Όσο αφορά τις περιπτώσεις των Sadio Mane και Naby Keita βρισκόμαστε σε αναμονή ακόμα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Keita δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ ο Sadio Mane υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον αριστέρο του αντίχειρα και το διάστημα της απουσίας του θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες.

Ο James Milner δεν θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα κόντρα στη Huddersfield. Ίσως καταφέρει να προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Κανονικά στην προπόνηση οι Salah και Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com