Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Origi και Solanke o Rafa Benitez;

Ενδιαφέρεται για Origi και Solanke o Rafa Benitez;

Τα σενάρια για ενδεχόμενες κινήσεις των ομάδων της Premier League κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο (του Ιανουαρίου) δίνουν και παίρνουν. Η Newcastle του Rafa Benitez δε θα αποτελούσε εξαίρεση.

Σύμφωνα με το site Newcaste Chronicle λοιπόν, ο πρώην προπονητής της Liverpool, αποσκοπώντας στην ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας του, έχει στρέψει από τώρα το βλέμμα του στους δύο strikers του Klopp.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Magpies είναι πιθανότερο να διεκδικήσουν τον Origi παρά τον Solanke, υπό την έννοια ότι η Liverpool παρουσιάζεται πιο πρόθυμη να πουλήσει με κανονική μετεγγραφή τον Βέλγο, ενώ τον Solanke θα τον έδινε μόνο δανεικό, καθώς αποτελεί μέρος των σχεδίων του Klopp.

Έτσι, και με δεδομένο ότι η ομάδα του Rafa Benitez έχει ήδη πάρει ως δανεικούς δύο παίκτες (τους Kenedy και Salomon Rondon) από άλλες αγγλικές ομάδες, και δεν της επιτρέπεται βάσει των κανονισμών να πάρει και τρίτο, θεωρείται (σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ) να κινηθεί για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του Divock Origi.

Δεν αποκλείεται να διεκδικήσει τον Solanke ή τον Origi o Rafa Benitez.
Δεν αποκλείεται να διεκδικήσει τον Solanke ή τον Origi o Rafa Benitez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com