Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει και ο Van Dijk στο Liverpool

Επιστρέφει και ο Van Dijk στο Liverpool

Ο Virgil Van Dijk γίνεται ο δεύτερος παίκτης των Reds, που επιστρέφει στο Liverpool πρόωρα και δεν θα αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα της Εθνικής του ομάδα.

Ο Virgil αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στην πολύ μεγάλη χθεσινοβραδινή νίκη επί της Γερμανίας με 3-0 και μάλιστα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Το 2-0 σημείωσε ο Depay, ενώ ο δικός μας Gini Wijnaldum έγραψε στο 90’ το 3-0 με ένα εκπληκτικό γκολ.

Ο στόπερ της ομάδας μας δεν θα παραμείνει με την αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στο Βέλγιο και θα επιστρέψει στο Liverpool. Ο λόγος φυσικά είναι ο τραυματισμός του στα πλευρά, που αποκόμισε πριν από το ματς με την Paris Saint-Germain για το Champions League.

Η Ολλανδική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφασή της να μην συμπεριλάβει τον Van Dijk στην αποστολή για το φιλικό εναντίον του Βελγίου.

“ Μετά από συζήτηση, αποφάσιστηκε να τον χρησιμοποιήσουμε μόνο στον αγώνα κόντρα στη Γερμανία. ”

Ο Klopp δεν ήθελε να αγωνιστεί καθόλου ο Van Dijk στον χθεσινό αγώνα με τη Γερμανία, όμως ο αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας ήθελε να παίξει. Το ιατρικό επιτελείο των Reds θα κοιτάξει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί το επόμενο Σάββατο με τη Huddersfield.

Σκόραρε και επιστρέφει στο Liverpool ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com