Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα ”

Henderson: “ Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα ”

Στο επίσημο περιοδικό της Liverpool για τον μήνα Νοέμβριο μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson και τόνισε πως είναι το πιο δυνατό ρόστερ από τότε που ήρθε στο Anfield.

“ Είναι το πιο δυνατό ρόστερ από τότε που ήρθα στην ομάδα. Μας χρειάζονται 20-22 παίκτες. Βασικά χρειάζονται δύο ενδεκάδες, προκειμένου να κερδίσουμε τρόπαια. ”

“ Όταν έχεις αγώνα κάθε 3 ή 4 μέρες πρέπει να έχεις ξεκούραστους παίκτες στο ρόστερ σου. Αν υπάρχει αυτό, τότε ο προπονητής μπορεί να κάνει και αλλαγές, όποτε επιθυμεί. ”

“ Μερικές φορές μένουν εκτός 18αδας πολύ καλοί παίκτες. Συμβαίνει, λόγω του δυνατού μας ρόστερ. Ευτυχώς τα παιχνίδια είναι πολλά και θα μας χρειαστούν όλοι οι παίκτες. ”

“ Η Premier League έχει κορυφαίες ομάδες, οι οποίες συνέχεια ενισχύονται. Επενδύουν σωστά στην μεταγραφική περίοδο. Το Πρωτάθλημα έχει γίνει καλύτερο και τακτικά. Δυναμώνει όλο και περισσότερο η Premier League. Αλλά, είναι στο χέρι μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και φέτος μπορούμε να το κάνουμε. ”

“ Από εμάς εξαρτάται αν θα παίρνουμε τους 3 βαθμούς σε κάθε αγωνιστική. Πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο να είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στις δύσκολες περιόδους που έρχονται. ”

“ Τα Χριστούγεννα θα είναι μια κρίσιμη περίοδος για εμάς και θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε ως τώρα. Όλοι προπονούμαστε σκληρά. Ακόμα και εκείνοι που δεν αγωνίζονται πολύ. ”

Πολύ δυνατό το ρόστερ, σύμφωνα με τον Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com