Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sarri – Klopp: «Σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι»

Sarri – Klopp: «Σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι»

Jurgen Klopp και Maurizio Sarri. Μέσα σε 4 μέρες συναντήθηκαν δύο φορές. Δυο αναμετρήσεις που θα μνημονεύονται  για καιρό,  λόγω των πανέμορφων τερμάτων Hazard στο  Anfield και Sturridge  στο Stamford Bridge. Ο Ιταλός τεχνικός, θέλησε να μοιραστεί μια όμορφη σκηνή απ’ το παιχνίδι του Λονδίνου, ενώ στάθηκε και στις συγκινήσεις που μπορεί το ποδόσφαιρο να προσφέρει.

«Υπάρχουν και στιγμές στο ποδόσφαιρο, που το υπερθέαμα σε πείθει  να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε μεταμέλεια. Ακόμα κι όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων».

«Δέκα λεπτά νωρίτερα (της ισοφάρισης) και με το παιχνίδι να εξελίσσεται, ο Klopp γύρισε προς τα εμένα και τον ρώτησα γιατί χαμογελάει. Μου λέει:  «Εσύ δε το διασκεδάζεις;», «Ναι» του απαντώ, «Και εγώ!» συμπλήρωσε εκείνος. Ήταν κάτι το αξιοσημείωτο».

«Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πίσω στο σκορ. Μετά το τέλος του αγώνα, θυμούμενοι αυτή τη στιγμή, αγκαλιαστήκαμε σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι. Είμαι σίγουρος πώς θα έκανε το ίδιο, ακόμη και αν η Liverpool δεν ισοφάριζε. Η Premier League έχει αυτή τη χαρά για το ποδόσφαιρο».

Δηλώσεις παρόμοιες με εκείνες του Klopp, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει, αν απολαμβάνει τα  “περιπετειώδη”  παιχνίδια των Reds:

«Αν κερδίζεις στο τέλος, ναι!  Όπως και κατά τη διάρκεια», δίνοντας παράδειγμα την παραπάνω στιχομυθία. «Το λάτρεψα αυτό το παιχνίδι. Το έχω πει ορισμένες φορές και θα το πω πάλι. Πιστεύω πως το πιο σημαντικό πράγμα, η πιο σημαντική δουλεία του ποδοσφαίρου, είναι να διασκεδάζει τον κόσμο».

«Αν κερδίζεις στο τέλος, ναι!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com