Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Φαινόταν ότι κάτι πήγαινε λάθος στη Liverpool!»

Klopp: «Φαινόταν ότι κάτι πήγαινε λάθος στη Liverpool!»

Στη συνέχεια της πρόσφατης μεγάλης του συνέντευξης, ο Jurgen Klopp συνέχισε να μιλά για το τι ένιωσε και αντίκρισε αναλαμβάνοντας τη Liverpool, και μία από τις διαπιστώσεις του αφορούσε κάτι πού όλοι μας υποψιαζόμασταν ή ήμαστε σίγουροι ότι συνέβαινε:

«Ήταν φανερό ότι κάτι πήγαινε στραβά στη Liverpool. Συνεπώς, ήταν ξεκάθαρο ότι χρειάζεται να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση, και αυτό είναι η βάση για τα πάντα. Οι άνθρωποι δηλαδή.»

«Τη μέρα πού έρχεται ένας νέος προπονητής, όλοι είναι χαρούμενοι τις περισσότερες φορές. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα όμως, αυτό το συναίσθημα μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει, υπό την έννοια ότι δε μπορείς να ανταποκριθείς σε όλες τις προσδοκίες -είναι αδύνατον.»

«Όταν ανέλαβα, δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενε ο κόσμος ότι θα μπορούσα να πετύχω. Πιθανότατα σκεφτόντουσαν ότι ‘θα κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό πού έκανε στη Dortmund’.»

«Όμως ακόμα και στη Dortmund χρειαζόταν να κάνουμε μία αρχή. Αυτό πού ζητούσα όταν ήρθα εδώ ήταν να μας δοθεί ο χρόνος να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο», είπε ο Klopp, αναφερόμενος σε μία δήλωση που είχε κάνει κατά την πρώτη του συνέντευξη τύπου.

«Ήταν cool το γεγονός ότι (οι ιδιοκτήτες) έφεραν στην ομάδα ένα νέο πρόσωπο, και φυσικά, όταν είσαι συνηθισμένος στο να περνάς δυσκολίες στο παρελθόν, (αυτό πάει για τον κόσμο της ομάδας) τότε αμφισβητείς τα πάντα, ακόμα και τα θετικά πράγματα.»

«Είμαι επίσης βέβαιος ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν ότι ‘ok, νέος προπονητής, όμως θα αλλάξει τίποτα; Θα κάνουν μερικά καλά παιχνίδια, και στο τέλος δε θα κερδίσουν τίποτα.'»

Εν συνεχεία ο Klopp αναγκάστηκε να προβεί στην προφανή παραδοχή:

«Προφανώς, αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα», λέει χαμογελώντας.

«Το έχω ήδη πει μερικές φορές: Δεν έχω ιδέα πότε θα ξανακερδίσει κάτι η ομάδα, όμως είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει κάτι.»

Τέλος, ο Γερμανός έδωσε ένα πολύ ωραίο μήνυμα:

«Δε μπορώ να ξέρω το πότε (θα κατακτηθεί ο επόμενος τίτλος), οπότε ας περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή. Ας απολαύσουμε τον κόσμο, ας απολαύσουμε το ποδόσφαιρο, ας απολαύσουμε το ταξίδι. Αυτό είναι πού έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Ήταν μία όμορφη περίοδος.»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Klopp είχε μία πολύ όμορφη κατακλείδα.
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Klopp είχε μία πολύ όμορφη κατακλείδα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com