Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Φοβάμαι ότι ο Klopp ήρθε σε λάθος στιγμή»

Carragher: «Φοβάμαι ότι ο Klopp ήρθε σε λάθος στιγμή»

Σε δύσκολη θέση ο πρώην αρχηγός της Liverpool.

Την ανησυχία του για την ατυχία που ενδεχομένως είχε μέσα στην τύχη της η Liverpool όταν πριν 3 χρόνια προσέλαβε τον Jurgen Klopp, εξέφρασε ο Jamie Carragher.

Ο κόκκινος θρύλος θεωρεί ότι η παράμετρος του timing ίσως διαδραματίσει αρνητικό ρόλο στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει όλος ο οργανισμός των Reds προκειμένου να επιστρέψει στους τίτλους.

Και ο λόγος για αυτή την ανησυχία του Carra έχει όνομα και επώνυμο:

Pep Guardiola.

«Αναρωτιέμαι μήπως ο Klopp ήρθε σε λάθος στιγμή, λόγω της City και του Guardiola. Διότι πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. Νομίζω ότι στα επόμενα 4 χρόνια, η City μπορεί να πάρει 3 πρωταθλήματα.»

«Όμως ίσως υπάρξει μία χρονιά όπου δεν θα το κατακτήσουν, και τότε εμείς πρέπει να είμαστε η ομάδα που θα το κάνει.»

Ο Carragher συνέχισε ως εξής:

«Νομίζω ότι αν o Mancini ή ο Pelegrini ήταν σήμερα στη θέση του Guardiola, θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα με τον Klopp. Ειλικρινά το πιστεύω. Όπως συνέβη και την περίοδο που είχαμε τον Rafa Benitez όμως, η City (σ.σ. εννοεί τον συνδιεκδικητή του τίτλου και στις δύο περιπτώσεις, που στην περίπτωση του Rafa ήταν ο Ferguson) έχει κάτι το ξεχωριστό, και έναν ξεχωριστό προπονητή, και αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να μας σταματήσει.»

«Παρόλο λοιπόν πού έχουμε έναν ιδιαίτερο προπονητή, αυτό πού μόλις είπα ίσως μας αποτρέψει από το να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Αυτή είναι η μόνη μου ανησυχία για τον Klopp.»

Αν μη τι άλλο, αυτά τα λόγια του Carra δίνουν τροφή για σκέψη στους οπαδούς των Reds.

Σκεπτικούς μας αφήνουν τα λόγια του Jamie Carragher.
Σκεπτικούς μας αφήνουν τα λόγια του Jamie Carragher.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com