Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν τιμωρείται ο Salah για την οδήγηση με κινητό τηλέφωνο!

Δεν τιμωρείται ο Salah για την οδήγηση με κινητό τηλέφωνο!

Μετά τον πρώτο αγώνα της σεζόν για τη Liverpool, δηλαδή τη νίκη με 4-0 επί της West Ham στο Anfield, ο Mohamed Salah οδήγησε κάποια μέτρα κάνοντας χρήση του κινητού του τηλεφώνου.

Αυτό φυσικά είναι κάτι που απαγορεύεται αυστηρά στην Αγγλία (και στην Ελλάδα) και όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Liverpool.gr μια τιμωρία του παίκτη ήταν ένα πιθανό σενάριο. Η ίδια η Liverpool ανέφερε τον Αιγύπτιο στην αστυνομία του Merseyside, κατόπιν συννεόησης με τον ίδιο μια ημέρα μετά το συμβάν.

Η αστυνομία του Merseyside είχε ανακοινώσει, πως έχει λάβει γνώση για το περιστατικό και θα εξετάσει την υπόθεση. Τελικά, όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα, αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Mo Salah.

Μάλιστα, έκανε γνωστό και το σκεπτικό της απόφασης της.

“ Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ότι ένας 26χρονος άνδρας απολογήθηκε μετά από ενα περιστατικό, το οποίο συνέβη στην Arkes Lane του Liverpool, στις 12 Αυγούστου 2018. ”

“ Γνωρίζουμε τις πληροφορίες για το συμβάν, όμως δεν είναι ικανές, ώστε να μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε σε κάποια περαιτέρω πράξη. ”

“ Ο 26χρονος άνδρας απολογήθηκε τους αστυνομικούς και έλαβε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου την ώρα της οδήγησης. ”

Χωρίς αμφιβολλία είναι καλά τα νέα για τον Mo, καθώς μια τιμωρία του δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία του.

Ο Salah στον αγώνα με τη West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com