Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα άρεσε πολύ στον Shankly η Liverpool του Klopp»

«Θα άρεσε πολύ στον Shankly η Liverpool του Klopp»

O Kevin Keegan συμβουλεύει να μη ξεγράψει κάποιος τη Liverpool στην Ευρώπη

That’s what Kevin Keegan said. Ο θρύλος της Liverpool εξήγησε για ποιο λόγο πιστεύει ότι αν ζούσε ο Shanks, θα απολάμβανε το ποδόσφαιρο των Reds, και εν συνεχεία μίλησε για την αύρα που έχει φέρει στην ομάδα μας ο Jurgen Klopp.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε (αυτός) ο θρύλος της ομάδας μας:

«Θα άρεσε πολύ στον Shankly αυτή η ομάδα. Πιθανότατα θα αιτούνταν να γίνει βοηθός του Klopp, απλά και μόνο για να εκπαιδεύσει τον Jurgen σε όσα του λείπουν, τα οποία δεν είναι και πολλά!»

«Ο Jurgen είναι ο,τι κοντινότερο έχει υπάρξει στον Bob Paisley, τον Shanks και τον Joe Fagan. Στους Shanks, Paisley, Joe και Roy (Evans), μοιάζει λόγω της επικοινωνιακής τους ικανότητας. Πρέπει να αντιλαμβάνεσαι την πόλη, τον κόσμο, τις επιθυμίες του κόσμου. Αυτοί οι άνθρωποι το είχαν αυτό.»

«Ο Jurgen Klopp είναι ο πρώτος προπονητής εδώ και αρκετά χρόνια που έρχεται, και σε κάνει να λες ότι ‘το ‘χει’. Έχει χιούμορ, παρουσιάζει στο γήπεδο αυτά που θέλει να δει ο κόσμος, έχει το ίδιο πάθος με τους οπαδούς, και γενικά ‘το ζει’.»

Ο Keegan έκλεισε ως εξής:

«Μερικές φορές δε δίνεις σημασία σε έναν προπονητή ο οποίος κάθεται στον πάγκο και κρατάει σημειώσεις, όμως έχεις το συναίσθημα ότι ο Jurgen θα κάνει tackling (τάκλιν) σε κάποιον!»

H αύρα του Klopp εξυμνήθηκε και από τον Keegan.
H αύρα του Klopp εξυμνήθηκε και από τον Keegan.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com