Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri : «Ζώ ακόμη στο Manchester»

Shaqiri : «Ζώ ακόμη στο Manchester»

Shaqiri : «Ζώ ακόμη στο Manchester»

Η καλοκαιρινή μεταγραφή των Reds, Xherdan Shaqiri, στα πλαίσια εορτασμού των γενεθλίων του, μοιράστηκε κάποια σχόλια για τη ζωή στο Liverpool καθώς και για το ρόλο του στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Jurgen Klopp.

«Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Είναι διασκεδαστικό να δουλεύεις (με τον Klopp). Δεν μιλάει αρκετά για το Nations League. Είμαι χαρούμενος και πιστεύω πως είμαι αρκετά κοντά στο να ξεκινήσω βασικός. Πολύ κοντά!»

Με σημείο αναφοράς την αλλαγή του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, για λόγους τακτικής, στο παιχνίδι με τους «Αγίους», ο Ελβετός μεσοεπιθετικός φωτογράφισε την αγαπημένη του θέση που προτιμά να αγωνίζεται :

«Είναι διαφορετικά όταν σαν παίχτης έχεις και κάποιες ελευθερίες, όπως αυτές στη θέση 10»

«Με την Πορτογαλία, σχεδόν χρειάστηκε να παίξω ως δεξί back. Παίζω όπου με βάλει ο προπονητής. Αλλά, σίγουρα, στα άκρα έχεις περισσότερη αμυντική δουλειά, απ’ ότι στο κέντρο».

«Το ξέρω από την Bayern. Και εκεί χρειάστηκε να παίξω σαν full-back».

«Ο προπονητής, μού δίνει κάποια ελευθερία και προσπαθώ να τη χρησιμοποιήσω για το καλύτερο της ομάδας, με πάσες ακριβείας ή σουτ».

Όντας επί 3 χρόνια παίχτης των Potters, προτιμά τη γειτονική πόλη του Manchester για τη καθημερινότητά της, από αυτή του Merseyside.

«Ακόμα ζώ στο Manchester, στο ίδιο σπίτι απ’ τα χρόνια μου στη Stoke. Για να είμαι ειλικρινής, στο Liverpool μένω μόνο στο ξενοδοχείο με την ομάδα, πριν τους αγώνες».

«Οι συμπαίκτες μου μού λένε πως είναι κάπως δύσκολο να μένεις στη πόλη (του Liverpool), γιατί ο κόσμος έρχεται κατευθείαν σε εσένα. Πιστεύω ωστόσο, πως εάν είσαι καθώς πρέπει, δεν θα σου συμβεί τίποτα (απ’ τους οπαδούς). Αλλά όταν είμαστε στο ξενοδοχείο τις Παρασκευές, ακούς το κόσμο απ’ έξω και στις 11 το βράδυ».

Ενώ αστειευόμενος, ολοκλήρωσε:

«Νομίζω ότι στην Αγγλία δεν έχουν τόσο χοντρά τζάμια, όπως στην Ελβετία».

O Shaq πιστεύει πως είναι κοντά στη φανέλα βασικού, ο Klopp?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com