Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Να κερδίσουμε κάτι στο τέλος της σεζόν ”

Wijnaldum: “ Να κερδίσουμε κάτι στο τέλος της σεζόν ”

Η Liverpool βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μαζί με την Chelsea και τη City και έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο. Ο Gini Wijnaldum εξέφρασε την ικανοποιήσή του για την πορεία των Reds,  αλλά δεν έκρυψε και την επιθυμία του να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο στο τέλος της σεζόν.

“ Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Το ξέραμε από πριν αυτό. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται, ξεκούραστοι και με αυτοπεποίθηση. ”

“ Αν παίζεις πολλά παιχνίδια σημαίνει ότι διεκδικείς κάτι. Παίζουμε για το Πρωτάθλημα, για το Κύπελλο και το Champions League. Όλες οι ομάδες της Premier League θα ήθελαν να το κάνουν αυτό. Λίγες μόνο μπορούν όμως.”

“ Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Πέρυσι η City έχασε 2 αγώνες μόνο και έφερε και μερικές ισοπαλίες. Ήταν ένας καλός τρόπος, για να αρχίσουμε τη σεζόν, αλλά πρέπει να τον διατηρήσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να κερδίσουμε κάτι στο τέλος της σεζόν. ”

Επίσης, ο Wijnaldum πιστεύει πως η ισοπαλία με τη City ήταν ένα δίκαιο αποτελέσμα.

“ Ήταν καλό που πήραμε τον πόντο. Ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που σέβονται η μια την άλλη. ”

“ Δεν υπήρξαν πολλές φάσεις στον αγώνα. Στο τέλος ήμασταν λίγο τυχεροί με το πέναλτι. Συνολίκα όμως η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. ”

Δικαίη η ισοπαλία με τη City για τον Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com