Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του Milner

Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του Milner

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η Liverpool είδε έναν παίκτη να αποχωρεί τραυματίας. Μετά τον Naby Keita που τραυματίστηκε στο ματς με τη Napoli, ήταν η σειρά του James Milner να αισθανθεί ενοχλήσεις κόντρα στη City και να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Ο 32χρονος Άγγλος αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα και δεν είναι ο μοναδικός κεντρικός μέσος της ομάδας, που δεν είναι διαθέσιμος. Ο Alex Oxlade-Chamberlain θα λείψει για πολλούς μήνες ακόμη, ενώ ο Adam Lallana επέστρεψε στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα και θα χρειαστεί λίγο ακόμα χρόνο μέχρι να καταφέρει να αγωνιστεί.

Η Liverpool υπολογίζει να έχει τον Milner ξανά στη διάθεσή της σε περίπου 20 ημέρες με ένα μήνα. Ίσως προλάβει να γυρίσει πριν το τέλος του Οκτώβρη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο. Οι εξετάσεις πάντως δεν έδειξαν να έχει μεγάλο πρόβλημα και στους Reds υπάρχει αισιοδοξία για την επιστροφή του. Στην αρχή υπήρξαν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν.

Αυτό σημανεί, πως οι Fabinho και Naby Keita θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να συνεχίσουν την προσπάθεια προσαρμογής τους στα δεδομένα της Premier League.

Θα στερηθεί τον Milner ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com