Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για το ματς με τη City

Οι δηλώσεις του Klopp για το ματς με τη City

Στους απόντες του αγώνα με τη Southampton αναφέρθηκε ο Klopp.

Στο 0-0 έμεινε η Liverpool κόντρα στη Manchester City το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Chelsea και τους Πολίτες.

Ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp μίλησε για τον αγώνα και σχολίασε και τη φάση του πέναλτι, που έκανε ο Virgil Van Dijk στον Riyad Mahrez στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

“ Ναι ήταν πέναλτι. Είναι πολύ πιο εύκολο να παραδεχθείς ότι όντως ήταν πέναλτι τώρα που το έχασαν. Είδα τη φάση και πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε. ”

“ Αν είχε λίγο μεγαλύτερο πόδι ο Virgil θα μπορούσε να είχε βρει μόνο την μπάλα. Πιστεύω ότι την βρήκε λίγο. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά. ”

“ Ήμασταν τυχεροί σε αυτή τη φάση, όμως αξίζαμε την τύχη με βάση την εμφάνισή μας. Δείξαμε αντίδραση στον αγώνα και αυτό ήταν και σημαντικό και δύσκολο να συμβεί. Στο παιχνίδι με τη Napoli δεν προσαρμοστήκαμε καθόλου. Αγωνίστηκαμε με λάθος σύστημα κόντρα στη Napoli. Κάναμε τεράστιο λάθος. ” είπε ο Jürgen Klopp και πρόσθεσε :

“ Πρέπει να προετοιμαστείς για τα παιχνίδια εναντίον της City και αυτό δεν είναι εύκολο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε ανοιχτούς χώρους και γι’ αυτό δεν υπήρξε ρυθμός στο παιχνίδι. Πρέπει πάντα να καλύπτεις τους χώρους, διότι η City μπορεί να σε τιμωρήσει. ”

“ Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς εναντίον τους, αλλά είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Είχαμε ένα πισωγύρισμα την Τετάρτη, αλλά σήμερα (χθες) ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είδα το παιχνίδι με τη Napoli στο αεροπλάνο και κατάλαβα τα λάθη μας. ”

Η στιγμή του χαμένου πέναλτι από τον Mahrez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com