Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις για Lucas Paquetá η Liverpool;

Σε συζητήσεις για Lucas Paquetá η Liverpool;

Ένα αμφιβόλου αξιοπιστίας ρεπορτάζ ήρθε να προστεθεί τελευταίως στα σενάρια που αφορούν πιθανές μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις της Liverpool.

Όπως μεταδίδει ο Jamie Brown του 101greatgoals.com, επικαλούμενος τον Ιταλό δημοσιογράφο Andersinho Marques, ο ατζέντης του Lucas Paquetá της Flamengo, Eduardo Uram, αυτές τις μέρες «περιοδεύει» στην Ευρώπη ούτως ώστε να μιλήσει με ομάδες για το ενδεχόμενο μετακίνησης του πελάτη του σε κάποια εξ αυτών.

Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι ο Uram έκανε αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να προχωρήσει σε συζητήσεις με τη Milan, και ότι εν συνεχεία η ομάδα μας μπήκε στην κούρσα της απόκτησης του νεαρού Βραζιλιάνου.

Εν συνεχεία, στο ίδιο άρθρο σημειώνεται ότι τον ερχόμενο Γενάρη ο Paquetá θα κοστολογηθεί στα 27 εκατομμύρια λίρες από τη Flamengo, και ότι οι Reds έχουν ήδη κάνει το πρώτο βήμα για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για αυτόν.

Το δημοσίευμα κλείνει με τον ισχυρισμό ότι ο ατζέντης Uram εθεάθη στο Merseyside εν μέσω κυκλοφορίας των παραπάνω σεναρίων.

Ο Lucas Paquetá είναι 21 ετών, και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα της χώρας του καφέ. Μάλιστα, στο τελευταίο international break κλήθηκε για πρώτη φορά Selecao από τον Tite.

Η νέα φήμη για πιθανή μεταγραφική κίνηση της Liverpool ακούει στο όνομα του εικονιζόμενου Lucas Paquetá.
Η νέα φήμη για πιθανή μεταγραφική κίνηση της Liverpool αφορά τον εικονιζόμενο Lucas Paquetá.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com