Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Manchester City (preview)

Liverpool – Manchester City (preview)

Liverpool vs Manchester City: Νίκη πριν την διακοπή

Η Liverpool αύριο (7/10) αντιμετωπίζει την Manchester City στο Anfield στις 18:30 ώρα Ελλάδος σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της φετινής Premier League, το οποίο παράλληλα έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι Reds δεν κέρδισαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Chelsea στο Stamford, όμως κατάφεραν επίσης να μη χάσουν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας από μια δύσκολια έδρα με το εκπληκτικό γκολ του Daniel Sturridge στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η Liverpool με νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Jürgen Klopp είναι φυσικά ο Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος έχει ακόμα καιρό μέχρι την επιστροφή. Ο Naby Keita ναι μεν τραυματίστηκε στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Napoli, όμως αναμένεται να καταφέρει να βρεθεί τουλάχιστον στον πάγκο εναντίον της City. Σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων εδώ και μερικές ημέρες έχει μπει και ο Adam Lallana, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στη 18αδα για τον αγώνα της Κυριακής.

Η Manchester City θέλει να νικήσει για πρώτη φορά από το 2003 στο Anfield και να βρεθεί για πρώτη φορά μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League για τη σεζόν 2018-19. Μετράει 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και έρχεται στην έδρα των Reds με σκοπό να της κάνει 5. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με ανατροπή (1-2) της Hoffenheim για το Champions League.

Μέσα στην εβδομάδα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Benjamim Mendy και Kevin De Bruyne και είναι αρκετά πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο δεύτερος από τον Pep Guardiola στο αυριανό παιχνίδι αν χρειαστεί. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Sergio Aguero αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά θα ξεκινήσει κανονικά βασικός. Ο Fabian Delph παραμένει τραυματίας και μη διαθέσιμος, ενώ ο Gundogan πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Αγνοεί την ήττα η Liverpool στα τελευταία 17 παιχνίδια εναντίον της City στο Anfield.
  • Η City έχει να χάσει από το 1936 4 φορές από τον ίδιο αντίπαλο μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος.
  • Οι Reds ψάχνουν την 5η τους σερί νίκη στο Anfield. Από τον Απρίλιο του 2014 έχει να συμβεί αυτό.
  • Η ομάδα του Klopp έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους τελευταίους 9 εντός έδρας αγώνες της Premier League.
  • 3 γκολ έχει σημειώσει ο Salah στα τελευταία του 3 ματς κόντρα στους Πολίτες.
  • Η μοναδική εκτός έδρας ήττα της City στα 25 της τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια ήρθε στο Anfield.
  • Κανένας προπονητής δεν έχει κερδίσει τον Guardiola περισσότερες φορές (7) από τον Klopp.
Η Liverpool αντιμετωπίζει τη City αύριο στις 18:30 στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com