Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να αντιδράσουμε ”

Klopp: “ Πρέπει να αντιδράσουμε ”

Περίπου 2 εβδομάδες έχουν περάσει από την τελευταία νίκη της Liverpool, καθώς οι Reds μετράνε μια ισοπαλία και 2 ήττες στις 3 τελευταίους τους αγώνες κόντρα σε Chelsea και Napoli.

Η ομάδα του Klopp θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στον μεγάλο αγώνα με τη Manchester City για την 8η αγωνιστική της Premier League και εκεί στάθηκε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου.

“ Δεν υπάρχει νοήμα να μιλήσουμε από τώρα για τον τίτλο. Οι αγώνες με τη Manchester City είναι πάντα δύσκολοι. Και πέρυσι στο Champions League ήταν δύσκολος ο αγώνας όταν κερδίσαμε με 3-0. Στο 4-3 έκαναν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Δεν τα παράτησαν ούτε όταν βρέθηκαν πίσω με 4-1. ”

“ Η City ποτέ δεν χάνει τη συγκέντρωσή της και έχει το σεβασμό μου. Χρειαζόμαστε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε. Να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας και να δημιοργήσουμε ορισμένες ευκαιρίες. Χρειάζεται σκληρή δουλειά. ”

Για την ήττα από τη Napoli ο Klopp είπε :

“ Δεν προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα του αγώνα. Είχαν περισσότερες ευκαιρίες και εμείς κανένα σουτ στην εστία. ”

“ Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να αντιδράσουμε. Έχουμε 2 μέρες για τον αγώνα κόντρα στη City. Δεν ήθελα προφανώς να χάσω από τη Napoli, αλλά παράλληλα ήταν η καλύτερη προετοιμασία για εμάς. Δεν πρέπει να αγωνιστούμε έτσι ξανά. ”

“ Ήταν μια πολύ απαιτητική περίοδος. Αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολες ομάδες και ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Το παιχνίδι με τη Napoli δεν ήταν καλό, διότι δεν δείξαμε αντίδραση. ”

Αντίδραση κόντρα στη City ζήτησε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com