Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 15 κάμερες τοποθέτησε η City στο πούλμαν της ενόψει Anfield

15 κάμερες τοποθέτησε η City στο πούλμαν της ενόψει Anfield

Προετοιμασμένη θα έρθει την Κυριακή στο Anfield η Manchester City, καθώς στο πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή στο γήπεδο έχουν τοποθετηθεί 15 Ultra High Definition κάμερες.

Ο λόγος αυτής της κίνησης είναι φυσικά τα περσινά γεγονότα που έγιναν έξω από το Anfield πριν τον πρώτο προημιτελικό του Uefa Champions League ανάμεσα στη Liverpool και τη Manchester City.

Το πούλμαν των Πολιτών είχε δεχθεί επίθεση με μπουκάλια, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα από οπαδούς των Reds. Οι 15 κάμερες μπορούν να κάνουν zoom και να καταγράψουν όλα τα γεγονότα γύρω από το πούλμαν, καθώς και τους δράστες αν συμβεί ξανά μια παρόμοια επίθεση.

Πάντως, το πούλμαν της ομάδας του Manchester δεν χρησιμοποιήσει τον ίδιο δρόμο με πέρσι, ώστε να φτάσει στο γήπεδο, όπως έχει ανακοινώσει η Premier League. Δεν έχει γίνει γνωστός ο νέος δρόμος, ωστόσο σίγουρα το λεωφορείο της City δεν θα περάσει από την Arkles Pub, όπου γίνεται συνήθως η υποδοχή της αποστολής Liverpool από τον κόσμο πριν από τους μεγάλους αγώνες.

Ο προπονητής των πρωταθλητών, Pep Guardiola ήταν αρκετά δυσαρεστημένος μετά τα γεγονότα του Απριλίου και θέλησε να είναι απολύτως βέβαιος, πως δεν θα συμβούν ξανά και η αποστολή της ομάδας του θα φτάσει χωρίς προβλήματα στο γήπεδο.

15 UHD κάμερες στο πούλμαν της City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com