Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα το ματς με τη City “

Robertson: “ Δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα το ματς με τη City “

Το αρμονικό κλίμα στα αποδυτήρια της Liverpool τόνισε ο Andy Robertson.

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα την Manchester City στο Anfield σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο Andrew Robertson μίλησε για τον επόμενο αγώνα της ομάδας και εξήγησε πως είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα.

“ Είναι μια νέα σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Guardiola θα έχει κοιτάξει τα 3 περσινά παιχνίδια. Θα δει τι μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. ”

“ Πέρυσι τα πήγαμε πολύ καλά εναντίον τους στους 2 προημιτελικούς και ειδικά εντός έδρας, όταν προηγηθήκαμε με 3-0. Όλοι περίμεναν ένα κλειστό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τους δώσαμε χώρους και τους περιορίσαμε σε λίγες μόνο ευκαιρίες. Έτσι περάσαμε. ” ανέφερε ο Robertson ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

“ Τους κερδίσαμε και στο πρωτάθλημα, ωστόσο εκείνοι το κατέκτησαν στο τέλος, οπότε αυτό είναι που μετράει. Θα έχουν ένα πλάνο, όμως το δικό μας πρέπει να είναι καλύτερο. ”

“ Το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Πάντα αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Δεν θα αλλάξει κάτι κόντα στη Manchester City. ”

“ Φυσικά και παίζουμε κόντρα στους πρωταθλητές και το γνωρίζουμε αυτό, όμως αυτό το παιχνίδι δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα. ”

“ Δίνει 3 πόντους, όπως και όλα τα άλλα παιχνίδια. Ελπίζουμε, ότι στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε και θα τους έχουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε πριν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. ”

Μίλησε για την αγώνα κόντρα στη City ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com