Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/10/1995 «Θεϊκό» διπλό με Fowler στις Μαυρόγατες (vid)

Σαν σήμερα: 4/10/1995 «Θεϊκό» διπλό με Fowler στις Μαυρόγατες (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κέρδιζαν την Sunderland για τον 2ο γύρο του League Cup στο Roker Park, με γκολ του «God» Robbie Fowler. Το παιχνίδι ήταν το 2ο, ενώ στο πρώτο είχαν κερδίσει οι Reds με 2-0 στο Anfield.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και στο 30′ είχε 2 αποβολές, μία για την κάθε Ομάδα. Οι Rob Jones από την Liverpool & Martin Smith για τους γηπεδούχους ήταν αυτοί που αντίκρισαν τις κόκκινες κάρτες, αφού συνεπλάκησαν όταν ο Smith έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Jones, ο οποίος είχε μαρκάρει ιδιαίτερα σκληρά τον Michael Gray στην ίδια φάση.
Οι διεθνείς με την U21 της Αγγλίας, Jones & Smith αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με υπόδειξη του διαιτητή R. Dilkes, με τον αμυντικό των Reds να απολογείται μετά το παιχνίδι, χωρίς όμως να απαλλαχθεί από την τιμωρία που ακολούθησε.

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ του «God» Robbie Fowler στο 39′, το οποίο σφράγισε την πρόκριση των Reds στον επόμενο γύρο με συνολικά τέρματα 3-0.
Στο παιχνίδι αυτό, φορέσαμε μία μίξη της εκτός έδρας εμφάνισής μας με την 3η (πράσινο σορτς με «χρυσή» φανέλα), για να αποφύγουμε να πλησιάζουμε σε χρωματισμούς τους γηπεδούχους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φάσεις και το γκολ της συνάντησης στο Roker Park (το τότε γήπεδο της Sunderland), την οποία παρακολούθησαν 20.560 θεατές:

Σαν σήμερα: 4/10/1995 «Θεϊκό» διπλό με Fowler στις Μαυρόγατες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com