Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ευθύνομαι για την ήττα ”

Klopp: “ Ευθύνομαι για την ήττα ”

Η Liverpool δεν τα κατάφερε χθες το βράδυ κόντρα στη Napoli και έχασε με σκορ 1-0 στο San Paolo για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League. Ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp μίλησε για τον αγώνα και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα.

“ Το ξεκίνημα μας στο παιχνίδι ήταν εντάξει, αλλά στη συνέχεια δεν ήμασταν σωστοί στην άμυνα. Τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. ”

“ Αργήσαμε πολύ να κλείσουμε τα κενά και ξοδέψαμε έτσι περισσότερη ενέργεια. Δεν ήμασταν ήρεμοι και όταν είχαμε την μπάλα δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. ”

“ Το δεύτερο μας ημίχρονο δεν ήταν το καλύτερο για εμάς. Είναι κακό σημάδι, όταν ο τερματοφύλακας σας σου είναι ο καλύτερός σου παίκτης. Αυτό συνέβη στον αγώνα. ”

“ Ένα μεγάλο μέρος της εμφάνισής μας ήταν δικό μου λάθος. Δεν μπορέσαμε να αγωνίστουμε όπως έπρεπε. ” ανέφερε ο Γερμανός στο BT Sport και συνέχισε :

“ Το κέντρο ήταν σχεδόν αδύνατον να κάνει τη δουλειά. Δεν ήμασταν καλοί με την μπάλα στα πόδια. Τρέχαμε πάρα πολύ με τη μπάλα και όταν ανέβαιναν τα ακραία μπακ, για να πάρουν την πάσα την είχαμε ήδη χάσει. ”

“ Απλά, δεν ήμασταν καλοί. Όλο το φταίξιμο είναι δικό μας. ”

Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com