Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκότωσε μια κάκιστη Liverpool ο Insigne

Σκότωσε μια κάκιστη Liverpool ο Insigne

Πρώτη ήττα της Liverpool στο φετινό Champions League. Η ομάδα του Jürgen Klopp δεν αγωνίστηκε καθόλου καλά και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ιταλική Napoli.

Το παιχνίδι : 

Α’ Ημίχρονο : Χωρίς κάποια μεγάλη έκπληξη η ενδεκάδα των Reds, αφού η μόνη αλλαγή από τον αγώνα του Σαββάτου είναι ο Naby Keita στη θέση του Henderson. Μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα γύρισμα του Salah μέσα στην περιοχή που κατέλεξε στον Ospina. Αμέσως μετά η Napoli έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με σουτ του Insigne εντός περιοχής, το οποίο έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Alisson. Απειλεί ξανά ο Ιταλός στο 16’ με ένα μακρινό σουτ, αλλά φέυγει ψηλά. Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο 20λεπτο και συγκεκριμένο στο 19’ η Liverpool κάνει την πρώτη της αλλαγή και είναι αναγκαστική. Τη θέση του τραυματία Keita παίρνει ο Henderson. Μετά από ώρα η Napoli απείλησε στο 33ο λεπτό με ένα σουτ του Milik λίγο μέσα από την περιοχή, εύκολα μπλόκαρε ο Alisson. Δεν συνέβη κάποια καλή στιγμή στον υπόλοιπο χρόνο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 0-0 οι δύο ομάδες μετά τα πρώτα 45’.

Β’ Ημίχρονο : 

Καλύτερα μπήκε η Napoli στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρώτη ευκαιρία με σουτ του Milik έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Alisson. Ένα ακόμη σουτ για τους γηπεδούχους με τον Ruiz στο 51’, μάζεψε ο Alisson. Σουτάρει ξανά ο Milik στο 59’ και φεύγει άουτ η μπάλα. Μετά από ώρα απείλησε ξανά η Liverpool με ένα σουτ του Salah στο ύψος της περιοχής μετά από κόρνερ, τελικά κατέληξε άουτ. Κοντά στο γκολ η Napoli στο 75ο λεπτό με σουτ του Callejon από πλάγια θέση, έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή ο Gomez. Ο Klopp έκανε τη δεύτερη του αλλαγή στο 76’ με τον Fabinho να περνάει αντί του Milner. Τεράστια ευκαιρία για τη Napoli στο 82’ με οριζόντιο δοκάρι του Mertens μετά από σέντρα του Mario Rui. Ο Callejon κάνει τη σέντρα στο 90’, βγαίνει ο Alisson δεν βρίσκει τη μπάλα και ο Mertens τη σπρώχνει στα δίχτυα. 1-0 για τη Napoli. Η Liverpool γνωρίζει την ήττα με σκορ 1-0 στο San Paolo. 

Οι Reds ήταν αρκετά κακοί στην αποψινή αναμέτρησης και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από τον αγώνα. Ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τη Manchester City την Κυριακή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner (74’ Fabinho), Keita (19’ Henderson), Salah, Firmino, Mane (87’ Sturridge)

Napoli: Ospina, Albiol, Maksimovic, Koulibaly, Rui, Allan, Hamsik (81’ Zielinski), Ruiz (68’ Verdi), Callejon, Milik (68’ Mertens), Insigne.

Ήταν κακή και έχασε η Liverpool από τη Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com