Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Napoli – Liverpool (preview)

Napoli – Liverpool (preview)

Napoli vs Liverpool 1-0: Μια κακή παρένθεση

Δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο San Paolo τη Napoli την Τετάρτη (3/10) στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα αστέρια, καθώς επικράτησαν με 3-2 στην πρεμιέρα της PSG σε ένα φοβερό παιχνίδι. Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει ταξιδέψει στην Ιταλία με στόχο μόνο τη νίκη, που θα σημαίνει το 2 στα 2.

Ο Γερμανός τεχνικός συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την Ιταλία και οι μόνοι που έμειναν εκτός είναι οι Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain και Rhian Brewster, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ είναι στη διάθεση του Klopp για τον αυριανό αγώνα.

Η Napoli ξεκίνησε με ισοπαλία (0-0) στην πρώτη αγωνιστική στο Βελιγράδι εναντίον του Ερυθρού Αστέρα και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση στο παιχνίδι κόντρα στη Liverpool. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 στο πρωτάθλημα κόντρα στη Juventus και πλέον βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Προπονητής της από το καλοκαίρι είναι ο Carlo Ancelotti και για τον αυριανό αγώνα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Alex Meret, Faouzi Ghoulam, Amin Younes και Vlad Chiriches. Ο αριστερός οπισθοφύλακας, Mario Rui αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στον αγώνα του Σαββάτου με τη Juventus, ωστόσο θα χρησιμοποιηθεί ξανά βασικός το βράδυ της Τετάρτης.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Η Liverpool διέλυσε τη Napoli με 5-0 στο φιλικό του Αυγούστου στο Δουβλίνο.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά το 2011 για το Europa League.
  • Η Liverpool είχε φύγει με το 0-0 από το San Paolo.
  • Ο Jürgen Klopp είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο το 2013 σε αγώνα της Dortmund με τη Napoli.
  • Οι Reds δέχονται τουλάχιστον 2 τέρματα στους 4 τελευταίους αγώνες στο Champions League.
Η Liverpool αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com