Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Μπορούμε να κερδίσουμε τη Napoli “

Shaqiri: “ Μπορούμε να κερδίσουμε τη Napoli “

O Shaqiri πιθανώς να ξεκινήσει βασικός ξανά για τη Liverpool απέναντι στην Chelsea

Το Champions League επιστρέφει με τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και η Liverpool φιλοξενείται στο San Paolo από τη Napoli. Για τον αυριανό αγώνα μίλησε ο Xherdan Shaqiri.

Ο Ελβετός διεθνής έχει αγωνιστεί ξανά στο συγκεκριμένο γήπεδο με τη φανέλα της Inter και εξήγησε τι θα αντιμετωπίσουν οι Reds το βράδυ της Τετάρτης.

“ Πάντα είναι όμορφο να αγωνίζεσαι σε αυτό το γήπεδο. Με την Inter ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Υπήρχε μίσος μεταξύ τους. Πριν φτάσουμε στο γήπεδο από το λεωφορείο της ομάδας μπορούσες να καταλαβείς την ατμόσφαιρα. Έχουν τρελούς οπαδούς. Επίσης, έχουν καλή ομάδα και οι παίκτες παίζουν μαζί για χρόνια. ”

“ Τους αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία και κερδίσαμε 5-0, όμως το αυριανό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Παίζουμε για τους 3 βαθμούς. Έχουν συνηθίσει να παίζουν μαζί τόσα χρόνια. Είναι παρόμοιο με την Tottenham. Έχουν και δυνατή έδρα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εκεί. ”

Για το πως θα κερδίσει τον αγώνα η Liverpool ο Shaqiri είπε :

“ Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε τη σωστή ψυχολογία και τη σωστή φιλοσοφία, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Αν έστω και ένας παίκτης δεν πιστεύει 100%, ότι μπορούμε να νικήσουμε, τότε δεν γίνεται. ”

“ Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυριαρχίσουμε στον αγώνα. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κερδίσουμε. ”

Πιστεύει στο διπλό των Reds ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com