Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: “ Βιάστηκα να ξεγράψω τον Sturridge “

Carragher: “ Βιάστηκα να ξεγράψω τον Sturridge “

Δριμεία κριτική στον Lovren από Carragher και Souness.

Ο Daniel Sturridge έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν 2018-19 και δείχνει, ότι πλέον έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το αποτυχημένο του πέρασμα από τη West Bromwich και τους τραυματισμούς του.

Ο Jamie Carragher μίλησε για τον Άγγλο επιθετικό στην εκπομπή Monday Night Football του Sky Sports και παραδέχθηκε, πως έκανε λάθος που είχε ξεγράψει τον Danny μετά τον δανεισμό του στη West Brom.

“ Μάλλον είχα ξεγράψει τον Sturridge πολύ νωρίς από τη Liverpool. Το πέρασμα του από τη West Bromwich άλλαξε τελείως την καριέρα του. Τώρα πιστεύω, πως είναι χαρούμενος που ανήκει στο ρόστερ της Liverpool. ”

“ Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να βρει έναν κορυφαίο παίκτη και να τον έχει για εναλλακτική επιλογή. Η Tottenham αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στη θέση του επιθετικού. Όλοι οι επιθετικοί που αγοράζουν κάθονται στον πάγκο. ”

“ Και στη Liverpool συμβαίνει το ίδιο, όμως οι επιθετικοί γνωρίζουν πως θα βρίσκονται στον πάγκο, διότι η επιθετική τριάδα είναι πολύ καλή. Πως μπορεί ένας παίκτης με ποιότητα να είναι χαρούμενος στον πάγκο; ”

“ Δεν μπορείς να ξοδέψεις 40 και 50 εκατομμύρια σε έναν παίκτη που δεν θα είναι βασικός. Η Liverpool με τους Shaqiri και Sturridge έχει τα τέλεια παραδείγματα. Δύο καλούς παίκτες με ποιότητα, οι οποίοι είναι χαρούμενοι με τον ρόλο τους στην ομάδα και δεν δημιοργούν προβλήματα στον προπονητή.”

“ Ο Klopp το Σάββατο έβαλε τον Shaqiri και άλλαξε το παιχνίδι. Έπειτα έβαλε και τον Sturridge και σκόραρε. Είναι σημαντικό να βρίσκεις γκολ από τις αλλαγές σου. ”

Έχει αναγγενηθεί ο Daniel Sturridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com