Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Η Liverpool ήταν το επόμενο βήμα για εμένα ”

Alisson: “ Η Liverpool ήταν το επόμενο βήμα για εμένα ”

Επιστρέφει στην Ιταλία ο Alisson Becker, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος, καθώς η Liverpool αντιμετωπίζει τη Napoli αύριο (Τετάρτη 3/10) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μίλησε στην Ιταλική ιστοσελίδα La Gazzetta dello Sport και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους επέλεξε να αφήσει τη Roma και να έρθει στην Αγγλία για λογαριασμό της Liverpool.

“ Ήταν δύσκολο να αφήσω τη Roma. Η γυναίκα μου έκλαψε αρκετά. Αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Έκανα μια μεγάλη αλλαγή για την καριέρα μου. Έκανα το επόμενο βήμα και η Roma πήρε ένα τεράστιο ποσό από την πώλησή μου. Το μυαλό μου αποφάσισε να πάει στη Liverpool, αλλά η καρδιά μου ήταν στη Ρώμη. Πέρασα δύο πανέμορφα χρόνια στη Ρώμη. Συνήθιζα να βγαίνω βόλτες τη νύχτα, ήταν πραγματικά όμορφα. Είχα σκεφτεί μέχρι και να μείνω για όλη μου την καριέρα στη Roma. Τελικά, όμως αποφάσισα να πάρω μεταγραφή σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο. ”

“ Είχα μεγάλες φιλοδοξίες και ήθελα να έρθω στη Liverpool. Τώρα αγωνίζομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στη Serie A και την Premier League, αλλά είναι διαφορετικά πρωταθλήματα. ”

Όσο για το ποια ομάδα έχει τους καλύτερους οπαδούς :

“ Το Kop ή η Curva Sud; Και τα δύο είναι τέλεια. Μπορείς να νιώσεις το Kop, όμως και η Curva Sud, όταν είναι γεματή είναι όμορφο να τη βλέπεις. ”

Μεγάλες φιλοδοξίες έχει ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com