Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχεται στο Anfield αλλά με πόνους ο Aguero

Έρχεται στο Anfield αλλά με πόνους ο Aguero

Πολύ μεγάλο παιχνίδι έχει η 8η αγωνιστική της Premier League, καθώς η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Manchester City με στόχο να μείνει μόνη πρώτη στον κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πολίτες έφτασαν τους Reds μετά την ισοπαλία τους 1-1 στο Stamford Bridge εναντίον της Chelsea. Τώρα έρχονται στο Anfield, για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Jürgen Klopp, ωστόσο αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα, καθώς ο Sergio Aguero πονάει και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί 90 λεπτά.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε δεχθεί ένα χτύπημα στις αρχές του Σεπτέμβρη στον αγώνα κόντρα στη Newcastle και δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως. Αγωνίστηκε κανονικά το Σάββατο και μάλιστα σκόραρε εναντίον της Brighton, όμως έγινε αλλαγή ένα λεπτό αργότερα.

Ο προπονητής της City, Pep Guardiola επιβεβαίωσε ότι ο Aguero πονάει ακόμα και είναι αμφίβολος για τις αναμετρήσεις με Hoffenheim και Liverpool.

“ Ο Sergio δυσκόλευεται, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι του. Δεν βρίσκεται στο 100%. Δεν έχει ξεπεράσει το χτύπημα από τον αγώνα με τη Newcastle. Είπαμε να αγωνιστεί 55-60 λεπτά. Ήμασταν πραγματικά τυχεροί που κατάφερε να σκοράρει μέχρι να γίνει αλλαγή. ”

Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μην καταφέρει να αγωνιστεί καθόλου ο Aguero. Πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής και στη συνέχεια θα γίνει αλλαγή.

Πονάει ο Sergio Aguero.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com