Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξέρανε το Λονδίνο το έπος Sturridge!

Ξέρανε το Λονδίνο το έπος Sturridge!

Οι Reds ήταν καλύτεροι από την Chelsea στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το γεγονός, ότι έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να μη χάσουν με το εκπληκτικό γκολ του Daniel Sturridge λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι : 

Α’ Ημίχρονο :

Πολύ καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης μπήκε στο παιχνίδι η Liverpool και μάλιστα είχε το πρώτο σουτ της αναμέτρησης με τον Salah στο 5’, ο Kepa μπλόκαρε εύκολα. Τεράστια ευκαιρία για τους Reds στο 10 λεπτό! Ο Salah αδειάζει με εκπληκτική προσποίηση στον Rudiger εκτός περιοχής, αλλά το πλασέ του φεύγει ψηλά άουτ. Ακόμη μια φάση για τη Liverpool στο 15’ με ένα σουτ του Mane εκτός περιοχής, το οποίο τελικά έφυγε αρκετά εκτός εστίας. Ο Firmino στο 18’ βρίσκει ένα δεξί σουτ εντός περιοχής, το οποίο προλαβαίνει και σταματάει ο Alonso από πλευράς Chelsea πριν γίνει απειλητικό. Πολύ μεγάλη φάση για τους Μπλε στο 21ο λεπτό του αγώνα. Ο Luiz βρίσκει με μια μακρινή μπαλιά τον Willian στην πλάτη του Robertson, ο Βραζιλιάνος πατάει περιοχή και σουτάρει, αλλά τον σταματάει ο Alisson. Ο τερματοφύλακας των Reds κατάλαβε τη φάση και βγήκε αμέσως. Σκοράρει η Chelsea στο 25’ ξανά με τον Hazard, ο Kovacic τον βρίσκει με μια εξαιρετική πάσα και ο Hazard με σουτ μέσα από την περιοχή βρίσκει τη δεξιά γωνία του Alisson. Παρά πολύ κοντά στην ισοφάριση έφτασε η Liverpool στο 32’, όταν ο Firmino βρήκε τον Salah και εκείνος κατάφερε να περάσει και τον Alonso και τον Kepa, αλλά να μη σκοράρει, έδιωξε ο Rudiger πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο ο Arnold βρίσκει τον Mane μέσα στην περιοχή των Μπλε και ο Σενεγαλέζος επιλέγει να τελειώσει τη φάση με ένα γυριστό και δεν βρίσκει εστία. Καλύτερη η Liverpool στο πρώτο, αλλά πιο αποτελεσματική η Chelsea.

Β’ Ημίχρονο : 

Με τις ίδιες ενδεκάδες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Η Chelsea είχε την πρώτη καλή στιγμή της επανάλαψης με τον Giroud να σουτάει ψηλά μετά απο εξαιρετική ντριμπλά του Willian στον Robertson. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Klopp στο 59’ με τον Mane να παίρνει από τον Firmino και να βρίσκει σουτ στην αριστερή γωνιά του Kepa, με τον Ισπανό ωστόσο να διώχνει σε κόρνερ. Κοντά στο 2-0 έφτασε η Chelsea στο 64ο λεπτό μετά από φάουλ, που χτύπησε γρήγορα ο Kante και βρήκε εξαιρετικά τον Hazard. Ο Alisson σταμάτησε τον Βέλγο λίγο πριν σκοράρει. Shaqiri αντί Salah στο 66’ για τη Liverpool. Ξανά πολύ μεγάλη ευκαιριά για τους Reds με τον Shaqiri αυτή τη φορά να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση εντός περιοχής και να μην κάνει καλό τελείωμα. Ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για τη Liverpool στο 70’ μετά από κεφαλιά του Firmino, την οποία κατάφερε να απομακρύνει ο Luiz πριν περάσει τη γραμμή. Μακρινό φάουλ του Shaqiri στο 84ο καταληγεί στην αγκαλιά του Kepa. Ισοφαρίζει στο 89’ η Liverpool!!!!! Ο Sturridge μόλις πέρασε στο παιχνίδι βρίσκει ένα απίστευτο αριστερό σουτ αρκετά μακριά από την περιοχή και το στέλνει στο γάμα της εστίας του Kepa. Πρόσπαθησαν οι Μπλε να βρουν το γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν! 1-1 το τελικό σκορ, η Liverpool παίρνει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο Stamford Bridge. 

Οι Reds δεν έκαναν το 7 στα 7 στην Premier League, όμως κατάφεραν να μη χάσουν σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ακολουθεί την Τετάρτη το ματς με τη Napoli για το Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Henderson (78’ Keita), Wijnaldum, Milner (89’ Sturridge), Mane, Salah (66’ Shaqiri), Firmino.

Chelsea : Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso, Jorginho, Kante, Kovacic (81’ Barkley), Hazard, Willian(75’ Moses), Giroud (65’ Morata)

Τι έβαλε ο Sturridge!!
Μοιραστείτε το!

One thought on “Ξέρανε το Λονδίνο το έπος Sturridge!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com