Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: «Χάρηκα που έπαιξα, αλλά θα αργήσει να ξανασυμβεί»

Mignolet: «Χάρηκα που έπαιξα, αλλά θα αργήσει να ξανασυμβεί»

O Simon Mignolet στην πρώτη και τελευταία -μέχρι αύριο- φετινή του εμφάνιση.

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι της Liverpool μετά τον Ιανουάριο πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Simon Mignolet.

Ο Βέλγος εξέφρασε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για αυτή την εμπειρία μετά το τέλος του αγώνα.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε στη μικτή ζώνη:

«Πρώτα και κύρια, ήταν ωραίο που βρέθηκα ξανά στο τερέν. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξα και ανυπομονούσα γι’ αυτό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Ήταν λίγο παράξενο να βρίσκομαι και πάλι εκεί έξω, καθώς πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά. Όμως νομίζω ότι προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα, συνεπώς δε γίνεται να είμαι και τόσο απογοητευμένος με την απόδοσή μου.»

«Χάρηκα που αγωνίστηκα ξανά. Ταυτόχρονα όμως αποκλειστήκαμε από μία διοργάνωση -στην οποία θα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε κάθε παιχνίδι-, γεγονός το οποίο θα με κάνει να παίζω ακόμα πιο σπάνια, και αυτό είναι κάτι που δε θέλεις.»

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται έτοιμος να ανταγωνιστεί τον Alisson Becker για τη θέση του βασικού, ο Simon απάντησε:

«Δεν το σκέφτομαι έτσι. Ξέρω φυσικά ότι αποκτήσαμε έναν νέο τερματοφύλακα, όμως αυτό δεν αλλάζει και ιδιαίτερα τα πράγματα για μένα.»

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι σε θέση να βοηθήσω όταν η ομάδα με έχει ανάγκη, δηλαδή να δουλεύω σε καθημερινή βάση και να παραμένω γερός.»

Για το χθεσινό παιχνίδι και το τι πιστεύει ότι έφταιξε για τον αποκλεισμό της ομάδας μας, δήλωσε:

«Νομίζω ότι δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι, και ειλικρινά νομίζω ότι έπρεπε να τα είχαμε καταφέρει.»

«Είναι απογοητευτικό πού μείναμε έξω από μία διοργάνωση σε ένα ματς το οποίο μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι αν αποκλείαμε την Chelsea, θα είχαμε έναν ακόμα μεγάλο αντίπαλο εκτός κούρσας.»

«Πρέπει όμως να το δεχτούμε, και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου.»

Τέλος, ο Mignolet δέχτηκε μία ενδιαφέρουσα ερώτηση, η οποία αφορούσε το αν πιστεύει ότι το έντονο rotation (όπως χθες, όπου ο Klopp παρουσίασε 8 αλλαγές στη βασική σύνθεση) παρεμποδίζει την πρόοδο της ομάδας:

«Δεν θα το έλεγα. Έχουμε εξαιρετικά καλό υλικό. Αν κάνεις 8 αλλαγές και μπορείς να παρατάξεις τη συγκεκριμένη σύνθεση (όπως αυτή που παρατάχθηκε χθες), τότε όλη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια, και αυτό νομίζω ότι πετύχαμε χθες.»

«Το κυριότερο -π.χ. για μένα- είναι ότι αυτή η διοργάνωση είναι μία ευκαιρία για να παίξεις και να δείξεις τι αξίζεις. Όμως δυστυχώς μείναμε έξω από αυτή.»

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Mignolet μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Mignolet μετά το χθεσινό παιχνίδι.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com