Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς… »

Klopp: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς… »

Klopp: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς... »

Με οχτώ αλλαγές παράταξε ο Jurgen Klopp τη Liverpool στο χθεσινοβραδινό αγώνα απέναντι στη Chelsea. Αγώνας που έμελε να είναι και ο τελευταίος στο φετινό Carabao Cup για τους Reds. Στάθηκε στα κενά μεταξύ των γραμμών, που έδωσαν χώρο στους Λονδρέζους να απειλήσουν και στην άτυχη στιγμή της ισοφάρισης. Αναγνώρισε βέβαια την ομορφιά στο γκολ του Hazard, αν και θα μπορούσε να αποφευχθεί.

«Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές αλλά δυστυχώς για εμάς επειδή έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να εξοικειωθούμε. Λεπτό με το λεπτό τα πηγαίναμε καλύτερα. Ακόμα κι όταν στην αρχή αφήναμε  πολλούς ελεύθερους χώρους, κάναμε καλές ευκαιρίες.»

«Έλεγχαν το ρυθμό, με την ώρα όμως μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα. »

«Δεν είμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί, αλλά σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλύτερα. Πετύχαμε ένα τέρμα αν και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Παίξαμε πιο ήρεμα, κάτι που έπρεπε να κάνουμε από την αρχή.»

«Προηγούμασταν 1-0, είχαμε δοκάρι και η ισοφάριση ήρθε σε μια άτυχη στιγμή καθώς το φάουλ και το γκολ δεν ήταν καθαρά. Ύστερα η Chelsea είχε το momentum αλλά δεν νομίζω πως είχαμε λάθος αντίδραση.»

«O Hazard μπήκε και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα. Μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στη περιοχή, δεν ήταν εύκολο, αλλά μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα. Από εκεί κι ύστερα δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να απαντήσουμε.»

Γκολ που έφερε την ανατροπή για την ομάδα του Sari, χάλασε το μόνο νίκες σερί των κόκκινων και άφησε μια πικρία, ελπίζοντας να είναι και η τελευταία.

 

Το 1-2 του Βέλγου
Το 1-2 του Βέλγου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com