Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Hazard σκότωσε τη Liverpool

Ο Hazard σκότωσε τη Liverpool

Μέσα σε λίγα λεπτά η Chelsea πέταξε τη Liverpool εκτός League. Με έναν τρομερό Eden Hazard ανέτρεψε το 1-0 των Reds σε 1-2.

Το παιχνίδι : 

Α’ Ημίχρονο:

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 4’ με την κεφαλιά του Christensen να καταληγεί στα χέρια του Mignolet μετά από εκτέλεση κόρνερ. Αμέσως μετά ο Keita επιχειρεί το σουτ, αλλά είναι αδύναμο και μαζεύει εύκολα ο Caballero. Στο 13’ ο Willian σουτάρει εκτός περιοχής και μπλοκάρει εύκολα ο Mignolet. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Chelsea με τον Morata να προσπαθεί δύο φορές να σκοράρει από κοντά και να μην τα καταφέρνει. Τρίτη ευκαιρία για τον Ισπανό στο 19’ με τον Mignolet να διώχνει σε κόρνερ το σουτ, που επιχειρήσε μέσα από την περιοχή. Δεν ξεκίνησαν καλά στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης οι Reds. Ο Mane στο 35’ πατάει περιοχή, κάνει τη σέντρα και μετά από κόντρα η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Fabregas. Δεν δόθηκε από τον Friend. Καλή ευκαιρία για τη Liverpool με τον Keita να κάνει ωραίο σουτ και τον Caballero να διώχνει σε κόρνερ. Ο Shaqiri στο 39’ αδειάζει τον Emerson και πριν πατήσει περιοχή σεντράρει για τον Mane με τον Σενεγαλέζο να απειλεί με κεφαλιά την εστία του Caballero. Απέκρουσε ο Αργεντινός, ήταν η καλύτερη φάση για τους Reds. Απο μακριά δοκίμασε τα πόδια του ο Shaqiri στο 44’ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Ελβετός λίγα δευτερόλεπτα μετά έβγαλε μια καλή πάσα στον Sturridge και ο τελευταίος δεν έκανε κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο : 

Τρομερή ευκαιρία χάνει ο Sturridge στο 46’ μετά από λάθος του Christensen. Ο Άγγλος περνάει και τον Caballero με δυσκολία και με την εστία κενή δεν σημαδεύει σωστά. Η κεφαλιά του Morata για τους Μπλε φέυγει πάνω από τα δοκάρια του Mignolet στο 47’. Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τους Reds στο 52’ με τον Barkley να κάνει λάθος γύρισμα και τον Mane να μην καταφέρνει να βρει εστία από καλή θέση, η μπάλα καταλήγει κόρνερ. Ο Matip παίρνει την κεφαλιά από την εκτέλεση του κόρνερ και φτάνει κοντά στο γκολ. Ο Mane πασάρει στον Keita μέσα στην περιοχή, εκείνος επιχειρεί ένα καλό σουτ με τον Caballero να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα πάνω στον Sturridge, ο οποίος σκοράρει με εκπληκτικό γυριστό!! 1-0 για τη Liverpool!! Πρώτη αλλαγή για τους Reds στο 60’, ο Milner παίρνει τη θέση του Henderson. Αρκετά καλύτερη η Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο. Κάνει και δεύτερη αλλαγή ο Klopp στο 70ο λεπτό. Ο Mane βγαίνει και ο Firmino μπαίνει. Ισοφαρίζει η Chelsea στο 79’ με τον Emerson. Ο Hazard εκτελεί το φάουλ, ο Barkley παίρνει την κεφαλιά, ο Mignolet δεν κάνει αποκρούει σωστά και ο Βραζιλιάνος κάνει το 1-1. Οριζόντιο δοκάρι με τον Sturridge στο 84’ έχει η Liverpool. Ολική ανατροπή για τους Μπλε, ο Hazard σκοράρει ένα απίστευτο γκολ στο 85’. Προσπάθησαν να ισοφαρίσουν σε 2-2 οι Reds, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Η Liverpool χάνει με 1-2 από την Chelsea και αποχαιρετάει το Carabao Cup νωρίς. 

Τώρα, η ομάδα του Klopp αγωνίζεται ξανά με την Chelsea, αλλά για το πρωτάθλημα το Σάββατο στις 19:30 στο Stamford Bridge.

Αποκλείστηκε από το Carabao Cup η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com