Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emile Heskey:» Ο van Dijk είναι ο διάδοχος του Carragher.»

Emile Heskey:» Ο van Dijk είναι ο διάδοχος του Carragher.»

O Heskey πανηγυρίζει με τον Patrick Berger

Αυτό πιστεύει ο πρώην επιθετικός των Κόκκινων που λατρεύει να βλέπει τον van Dijk να παίζει στα μετόπισθεν της Liverpool.
Οι Κόκκινοι δεν έχουν δεχθεί γκολ στο Anfield από τον Φεβρουάριο του 2018, σε αγώνα της Premier League, με τον Van Dijk να συνεισφέρει ιδιαίτερα στο χτίσιμο μιας ιδιαίτερα πειθαρχημένης αμυντικής γραμμής.
Η σύγκριση λοιπόν με τον Carragher είναι αναπόφευκτη και ο Heskey δήλωσε στο Quest TV :»Αμυντικά, αυτός έκανε την κύρια διαφορά ως τώρα γι αυτή τη σαιζόν.»
«Δεν είχαν δείξει την αντοχή αυτή στο παρελθόν- αν και πάλεψαν γι αυτό, γιατί δεν είχαν τον ηγέτη στην άμυνα από τότε που αποσύρθηκε ο Jamie Carragher.»
«Τον ξαναβρήκαν στο πρόσωπο του Virgil Van Dijk και επειδή είναι άνθρωπος- βουνό, κάνει μεγάλη τη διαφορά στην αμυντική τετράδα.»
Ο Heskey πιστεύει επίσης ότι η δουλειά και η ικανότητα του Jurgen Klopp αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η Liverpool στην επίθεση της Premier League.
«Έχει την ικανότητα να παίρνει από κάθε παίκτη το μέγιστο των δυνατοτήτων του, κοιτάξτε πόσο φανταστικός έχει γίνει ο James Milner. Ο Klopp έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.»
«Πλέον στις μέρες μας, οι παίκτες αγαπούν τον manager που τους προσεγγίζει και ο Klopp γνωρίζει πραγματικά πως να τους χειρίζεται.»
«Το ίδιο συνέβη και στον Jordan Henderson, που πριν από λίγα χρόνια θα του είχαν δείξει την πόρτα της εξόδου, αλλά τώρα φαίνεται να απολαμβάνει μια νέα καριέρα.»
«Και σε αυτόν τον τομέα ο Klopp είναι καλύτερος από τους συναδέλφους του.» ολοκλήρωσε ο Heskey.

Θαυμαστής του van Dijk o Emile Heskey.
Θαυμαστής του van Dijk o Emile Heskey.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com