Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Κορυφαίος προπονητής ο Klopp»

«Κορυφαίος προπονητής ο Klopp»

Μία απ’ τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Jurgen Klopp στο Anfield,

Μία απ’ τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Jurgen Klopp στο Anfield, o Gini Wjinaldum, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, τις προπονήσεις στο Melwood, για τα πιθανά εμπόδια που θα έχουν να ξεπεράσουν οι κόκκινοι και για τον υψηλό πήχη της Premier League.

«Ως προπονητής, πιστεύω πως είναι ένα απ’ τους κορυφαίους στο κόσμο. Είναι εξαιρετικός στη τακτική και στο τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν αλλάζει τη διάταξη για έναν αντίπαλο, ακόμα και όταν αυτός είναι πραγματικά καλός»

«Πάντα προσπαθεί να παίξει έτσι όπως επιθυμεί και κάθε μέρα ζητά το 100% από τους παίκτες του»

 Ο Ολλανδός μέσος των Reds, δεν στάθηκε μόνο στη σχέση τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν:

«Είναι πραγματικά ένα πολύ καλό άτομο, που προσπαθεί να βοηθάει τους παίκτες του»

«Έχω βρεθεί στο γραφείο του πολλές φορές να συζητήσουμε όχι μόνο για ποδόσφαιρο, αλλά και για προσωπικά θέματα. Είναι πάντα εκεί να βοηθήσει, να σκεφτεί και να βρει λύσεις σε προσωπικά προβλήματα»

Στην εξαιρετική εκκίνηση της Liverpool, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο πρώην μέσος της Newcastle έχει ξεχωρίσει, χρεώνοντας τη προσωπική του αυτή άνθιση στον Γερμανό τεχνικό. Επίσης έκανε λόγο για θεμιτό ανταγωνισμό, καλωσορίζοντας Fabio kai Naby στη μεσαία γραμμή των Reds:

«Είναι πολύ παθιασμένος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως και των προπονήσεων, κάτι το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο, μιας και απ’ όταν ήρθα με έκανε καλύτερο παίκτη και δε μιλάω μόνο για εμένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου»

«Εαν ένας μέσος είναι καλός τη φετινή χρονιά, η Liverpool μπορεί να τον αγοράσει την επόμενη και κατ’ αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο ανταγωνισμός για τη θέση» Ένα σύνηθες φαινόμενο στα μεγάλα club, παραδέχεται και συνεχίζει:

«Πιστεύω πως είναι καλό που υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, καθώς όταν προπονείσαι μαζί τους, σε κάνει αυτόματα καλύτερο. Προσωπικά με ενδιαφέρει να δίνω το 100% και να προσπαθώ να πείσω τον προπονητή να με επιλέξει»

Ερωτηθείς για τους φετινούς στόχους της ομάδας και για το αν θα είναι τελικά αυτή η πολυπόθητη χρονιά, σχολίασε:

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθώς και να γνωρίζουμε ότι τα πράγματα μπορεί να στραβώσουν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να διατηρήσουμε τη κατάσταση τόσο καλή όσο είναι μέχρι τώρα»

«Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Θα υπάρξουν προβλήματα με τραυματισμούς ή με κόκκινες κάρτες, αλλά θα πρέπει να είμαστε σε θέση να τα ξεπεράσουμε»

«H Premier είναι πραγματικά ένα δύσκολο πρωτάθλημα και δεν κερδίζεις παιχνίδια με τόση ευκολία. Αν μιλήσουμε για τη City, έκαναν μια εξωπραγματική περσινή χρονιά, με μόλις δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, δείχνοντάς μας πόσους λίγους πόντους χρειάζεται να απωλέσεις ώστε να ανταγωνιστείς μαζί τους»

«Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να ανταγωνιστούμε τους διεκδικητές του τίτλου»

Χαρούμενος ο Gini με Klopp
Χαρούμενος ο Gini με Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com