Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Chelsea (preview)

Liverpool – Chelsea (preview)

Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της αύριο το βράδυ η Liverpool για το Carabao Cup και ο πρώτος της αντίπαλος είναι η Chelsea, την οποία και υποδέχεται στις 21:45 το βράδυ της Τετάρτης (26/7) στο Anfield.

Οι Reds μπαίνουν στη διοργανώση από τον τρίτο γύρο και θα επιδιωξούν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό. Φυσικά, ο Jürgen Klopp δεν έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τον αυριανό αγώνα, καθώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Rhian Brewster, Alex Oxlade-Chamberlain, Adam Lallana, Divock Origi, ενώ αμφίβολος είναι και ο Virgil Van Dijk. Ο Dejan Lovren συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, όμως δεν γνωρίζουμε αν θα βρεθεί στην 18αδα για τον αγώνα κόντρα στους Μπλε.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Alisson Becker θα πάρει ανάσες και κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Simon Mignolet. Τους υπόλοιπους 10 δεν τους γνωρίζουμε, όμως ο Klopp διαβεβαίωσε πως θα είναι μια δυνατή ομάδα.

Όπως είναι λογικό και ο Maurizio Sarri θα κάνει αρκετές αλλαγές. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο βοηθός του, Gianfranco Zola, θα πάρουν ευκαιρίες παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Οι Van Ginkel, Pedro και Rudiger παραμένουν τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν στον αγώνα του Anfield.

Η Chelsea προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στη West Ham και έπεσε από την κορυφή της Premier League, όπου και βρίσκεται μόνο η Liverpool από το απόγευμα της Κυριακής. Κατά πάσα πιθανότητα ο Ιταλός τεχνικός θα κάνει γύρω στις 8 αλλαγές.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Το αυριανό ματς θα είναι το 57ο μεταξύ των 2 ομαδών από το 2000 και μετά.
  • Οι Reds έχουν κερδίσει μόλις 2 από τους τελευταίους 14 αγώνες κόντρα στους Μπλε.
  • Η Liverpool νίκησε την Chelsea 2-0 στο Anfield για τον ίδιο γύρο του League Cup το 2000.
  • Η ομάδα του Klopp δεν κατάφερε να κερδίσει την Chelsea την περσινή σεζόν εντός και εκτός έδρας.
  • Η Liverpool δεν έχει σκοράρει στα 3 της τελευταί παιχνίδια στη διοργάνωση.
  • Ο τελευταίος αποκλεισμός των Μπλε στον τρίτο γύρο του League Cup ήρθε το 2011 από τη Newcastle.
Liverpool εναντίον Chelsea στις 21:45 το βράδυ της Τετάρτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com