Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τις αλλαγές των Shaqiri και Van Dijk

Ο Klopp για τις αλλαγές των Shaqiri και Van Dijk

Με 3-0 επικράτησε η Liverpool της Southampton για την έκτη αγωνιστική της Premier League. Ο Jürgen Klopp χρησιμοποίησε 2 από τις 3 του αλλαγές νωρίς και αντικατέστησε τους Xherdan Shaqiri και Virgil van Dijk.

Ο Γερμανός μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε για τους δύο ποδοσφαιριστές και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους αντικαταστάθηκαν.

“ Ο Van dijk είχε ένα χτύπημα στα πλευρά πριν από το παιχνίδι κόντρα στην PSG. Αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο και σήμερα δέχθηκε ένα ακόμη χτύπημα στο ίδιο σημείο. ”

“ Δεν είναι καλό, αλλά δεν είναι και πολύ σοβαρό. Θα είναι απολυτώς καλά. Δεν ακούσαμε να έχει κάτι το διαφορετικό. ”

Για τον Shaqiri ανέφερε :

“ Δεν ήταν καθόλου εύκολο να του το πω, για να είμαι ειλικρινής. Κάποιες φορές, όμως πρέπει να πω στους παίκτες τα νέα που δεν θέλουν να ακούσουν. Αυτή είναι η δουλεία μου. Το εξήγησα στον ίδιο, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνήθως δεν εξηγώ τον λόγο της αλλαγής στο ημίχρονο. Σήμερα το έκανα.

Νιώθουμε πολύ καλά που τον έχουμε μαζί μας. Οι καινούριοι παίκτες τις περισσότερες φορές δυσκολεύονται. Εκείνος όχι. Απλά δεν είχαμε συνηθίσει αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Το μοναδικό πρόβλημα ήταν στην άμυνα. Το φάουλ του ήταν εξωπραγματικό. Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί και θα το δουλέψουμε περισσότερο αυτό το σύστημα.

Όλα καλά με Van Dijk, όπως είπε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com