Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Firmino με προστατευτικά γυαλιά!

Ο Firmino με προστατευτικά γυαλιά!

Ο Bobby Firmino εμφανίστηκε στην προπόνηση αποκατάστασης της Τετάρτης με προστατευτικά γυαλιά.
Θυμίζουμε ότι το μάτι του Βραζιλιάνου τραυματίστηκε ελαφρά στον αγώνα των Κόκκινων εναντίον της Tottenham από τον Jan Vertonghen!
Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον παίκτη που μπήκε ως αλλαγή στην νίκη εναντίον της Paris Saint-Germain να σκοράρει το νικητήριο τέρμα!
Το πανηγύρισε μάλιστα καλύπτοντας με το χέρι του το τραυματισμένο μάτι,κάτι που έγινε viral για όλους των οπαδούς των Κόκκινων ,και μη, την επόμενη μέρα.
Οι φωτογραφίες με τον Firmino να φορά γυαλιά -παρόμοια με αυτά που φορούσε ο Edgar Davids, εμφανίστηκαν στο insta account του Alberto Moreno και αποδεικνύουν ότι είναι πολύ πιθανό στον αγώνα εναντίον της Southampton το Σάββατο, ο Βραζιλιάνος να παίξει με αυτά.
Οι συμπαίκτες του δεν άφησαν βέβαια χαμένη την ευκαιρία για να τον πειράξουν, αλλά ο Jurgen Klopp εξήρε την συμπεριφορά του παίκτη του λέγοντας: «Δεν είχε απολύτως καμία ευκαιρία να συμπεριληφθεί στην αποστολή την Κυριακή.»
«Ούτε και την Δευτέρα.»
«Την Τρίτη το πρωί όμως ήρθε στην προπόνηση και μου είπε ‘είμαι εντάξει’ Μπορώ να ανοίξω και πάλι το μάτι μου.»
Ο James Milner, Man of the Match δήλωσε επίσης :» Ήταν πολύ σημαντική η νίκη. Θα ήταν εξαιρετικά απογοητευτικό να μην κερδίσουμε.Δείχνει τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα για να προχωρήσει.»
«Δεν υπάρχουν αρκετά καλά λόγια για να εκφραστώ για τον Bobby, (να σκοράρει) ερχόμενος από τον πάγκο μετά τον τραυματισμό του».

Ο Bobby Firmino στην προπόνηση της Τετάρτης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com