Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: “ Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα ”

Tuchel: “ Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα ”

Δύο φορές έχει έρθει όλες κι’ όλες στο Anfield ο Thomas Tuchel και έχει καταφέρει και στις δύο να ηττηθεί με γκολ στο ίδιο λεπτό. Στο 91’.

Το 2016 ήταν η κεφαλιά του Dejan Lovren, που αναγκάσε την Dortmund σε ήττα-αποκλεισμό και έστειλε τη Liverpool στα ημιτελικά του Europa League. Χθες ήταν το τρομερό σουτ του Firmino, που έδωσε την πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη της χρονιάς στους Reds.

Ο Γερμανός τεχνικός, λοιπόν δεν ήταν ικανοποιημένος από την ήττα με 3-2 και ήθελε κάτι παραπάνω, όπως δήλωσε.

“ Μάλλον το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δεν λέει την αλήθεια. Στο τέλος είχαμε μια ευκαιρία με τον Julian Draxler και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πριν το κάνει η Liverpool. ”

“ Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ δεν είναι ούτε λογικό ούτε σωστό.  Δεχθήκαμε δύο γκολ, όμως ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας. ”

“ Παίξαμε με πολύ δύναμη. Αγωνιστήκαμε γενναία. Ίσως δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο κάπως εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό είναι το Anfield. Ο Klopp δουλεύει εδώ 3 χρόνια και έχει κάνει καλή δουλειά στο pressing. Δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας όμως. ”

“ Κάναμε μεγάλες προσπάθειες και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Το τέλος ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για εμάς. ” ανέφερε ο Tuchel στη συνέντευξη τύπου.

Σκότωσε την PSG το γκολ του Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com